עבור לתוכן

רשימת המשחקים האולטימטיבית ל2006

Featured Replies

פורסם

ספור וגוטיק לדעתי הכי מעניינים!

חחח יש את secret of da vinci.... מעניין בטח יהיה המשחק הזה!

ו... שאלה חשובה! מה עם סטקר? לא רוצים להוציא אותו כמה עבר הרבה מאוד זמן :bash: זה משחק שאני הכי מצפה לו!

פורסם
  • מחבר

כן , לא ברור מה קורה עם S.T.A.L.K.E.R , יש אתרים שאומרים שההכרזה עליו ממש מעבר לפינה ויש שאומרים שהוא כנראה בכלל לא ייצא

אני מקווה שהוא ייצא, הוא נראה ממש טוב :2gunsfiring:

פורסם

STALKER הולך להיו כישלון ענקי, הביקורות יגידו פה אחד "פוטנציאל לא ממומש" יש לי תחושה כזאת...

אני ציפיתי במיוחד לסנדק, אבל לא מזמן ראיתי סקרין שוט שמראה שיש לדמויות פרמטרים של סטייל ומראה וכאלה, ממש הוציא לי את כל החשק מהמשחק, בטח הולך להיות אותו זבל כמו GTA SA, משחק אקשן כאילו סימס מעפן כזה. מפתחים מכניסים את זה למשחקים יותר מדי בשביל כאילו ליצור הזדהות יותר טובה עם הדמות במשחק, טיפשים! תשקיעו בעלילה ושחקנים טובים וההתחברות היה מצוינת לא צריך להכניס פיצ'רים מפגרים כאלה שהופכים אותו ל"אינטרקטיבי" :s07:

טוב השעה 5:24 אני לא ממש מרוכז יכללהיות שהגזמתי קצת, בוקר טוב לכם.

הולי פאקינג שיט Desperados2

אני לא מאמין, אחד המשחקים הכי טובים אי פעם, יש המשך :o

תראו אפילו אותה מפה מהראשון רק באיכות יותר טובה, מקווה שזה עדיין 2D או לפחות מזווית של 2D.:

bmg1.jpg

פורסם

זה לא , זה תלת מימד מלא , אבל כשעוברים למבט מלמעלה המשחק נראה בדיוק כמו המשחק הראשון , ככה שזה לא פוגע בכלום

פורסם

מקווה שהעבר יהיה יותר טוב משל קומנדוס ל 3D.

המעבר של קומנדוס היה מאוד טוב אבל עדיין היה משהו חסר...כאילו הוא איבד את האווירה המצוינת שהיתה ב 2D.

פורסם

זה רק אני או שכמעט כל המשחקים שהולכים לצאת השנה הם משחקי אסטרטגיה?

פורסם

כןןן יש מלללא משחקי אסטרטגיה

המשחק שאני הכי מחכה לו זה אנריל 2007

;D

פורסם

דבר אחד בטוח, 2006 תהיה שנה טובה לגיימרים בניגוד ל2005.

אני אישית מחכה ל Sam and Max2 ו Half-Life 2: Aftermatch.

;D ;D

פורסם

כן , לא ברור מה קורה עם S.T.A.L.K.E.R , יש אתרים שאומרים שההכרזה עליו ממש מעבר לפינה ויש שאומרים שהוא כנראה בכלל לא ייצא

אני מקווה שהוא ייצא, הוא נראה ממש טוב :2gunsfiring:

נדחה ל2007

פורסם

אני מחכה ל Hitman: Bloodmoney

hitman.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים