עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על הנתב ?EDIMAX Router 4port BR-6104K?

Featured Replies

פורסם

האם למישהו כאן יש כזה נתב? חשוב לי מאוד התאמה לאימיול, אני חושש לקנות כי שמעתי שיש בעיות עם נתבים ואימיול אז ברצוני לקבל חוות דעת.

תודה, אופיר

פורסם

אין בעיה איתו

עובד מצויין סוסון של עבודה

יש לי אותו בבית וגם התקנתי אותו אצל חברים, הוא דיי זול ועובד טוב

הסיבה העיקרית שיש בעיה לנתבים עם EMULE זה זיכרון ה NAT שלהם,

התוכנה ממלאה את הנתב בקישורים לקבצים שממתינים ובגישות מאנשים אחרים

אבל עדיין לא היתה לי בעיה עם הנתב שלי ואני מוריד כמו משוגע לפעמים 50-80 קבצים פתוחים בהמתנה.

תהנה ממנו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה אני אגיד לכם...

יש לי אחד כזה...

אני משתמש מתון בביטורנט - נתקע לפחות פעם ביומיים ותוקע חיבור לאינטרנט עד שעושים ריסט...

מעצבן לי ת'תחת!

המלצה שלי - לא להתקרב...

פורסם

כמו שאמרו כאן, שילוב נכון של הגדרות תוכנות שיתוף הקבצים, ביחד עם עבודה מבוקרת (לא להוריד 1000 קבצים ביחד) והנתב הזה יחזיק לך בסדר גמור.

פורסם

גם אני רציתי לקנות את הראוטר הזה אפילו פרסמתי תרא'ד ...

התקשרתי לחברה שרציתי לקנות ממנה ושאלתי אותו מה קורה עם תוכנות P2P הוא אמר לי שהוא לא מחזיק מעמד הרבה..

פורסם

לאופיר,

ראיתי כאן בת'רד אחר שכבר קנית את הראוטר אז תתחדש ועכשיו זה קצת מאוחר לשאול. אבל בסך הכל הוא ראוטר סביר. אחת לכמה זמן בערך יש לך ניתוקים??

ושאלה לאור,

כמו שאמרו כאן, שילוב נכון של הגדרות תוכנות שיתוף הקבצים, ביחד עם עבודה מבוקרת (לא להוריד 1000 קבצים ביחד) והנתב הזה יחזיק לך בסדר גמור.

יש לך הפניה/רעיון מה זה שילוב נכון של הגדרות כדי למזער ניתוקים ?

פורסם
  • מחבר

שלומיל'ה,

כמו שבטח שמת לב, את הנתב קניתי אחרי שפירסמתי את התרד ובמידה רבה בזכות ההמלצה שניתנה לי כאן.

ובינתיים הוא עובד בסדר גמור.

תודה. אופיר.

פורסם

ושאלה לאור,יש לך הפניה/רעיון מה זה שילוב נכון של הגדרות כדי למזער ניתוקים ?

צריך לכוון את מספר החיבורים שהתוכנה מתחברת אליהם בו זמנית למספר נמוך אבל מספיק גבוה כדי שתהיה לך מהירות סבירה. זה רק ניסוי וטעייה. כמו כן, אתה יכו לשנות את מס' החיבורים פר שנייה (לפחות בEMULE) שזה גם פרמטר שיכול לתקוע ראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים