עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט "המטורף" הזה...?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם... אז ככה... אני אמור לקבל מארז מלא עוד כמה זמן מצרפת... רק מארז ! בלי ציוד היקפי.

בבקשה בבקשה תעזרו לי לשפר או להפחית (עם העין הגדולה שלי) את המפרט שהרכבתי... התקציב די גדול אך גבולי. כך שאני לא יכול להגדיר את הסכום המדוייק....

המחשב למשחקים חזקים... וסתם בגלל שאני רוצה מחשב פצצה!!

להלן המפרט...

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה X1800XT ולא X1900XT?

ישנם כמו כן ספקי כח עדיפים בהרבה במחיר המשוער של הספק שבמפרט.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי.... בשביל זה אני פה...

תתקנו אותי לפני שאני יעשה קניה לא חכמה...

יאללה שחקו אותה ראיתי הזה מפרטים אתם מרכיבים פה לאנשים!!

פורסם

במקום ה FX57 תקנה 4400X2

פורסם

הייתי מציע לך גם להחליף ספק שמותאם טוב יותר לSLI\CrossFire .

ועדיף לך לקחת 4400 ומעלה במקום הFX.

תסתכל בפורום מעבדים לוחות אם וזכורנות יש בנצ'מארקים מהאתר TomsHardware השוואה כללית בין המון מעבדי,תראה ותחליט.

פורסם

אם יש לך תקציב אז למה לא אחלה מפרט אבל כמה דברים לא טובים כמו הספק אל תקנה TT בספקים קח ENERMAX 600W מספיק ל CF כמו כן קנה גם 1900XTX עולה רק 4000 שזה זול מאוד

פורסם

אם יש לך תקציב אז למה לא אחלה מפרט אבל כמה דברים לא טובים כמו הספק אל תקנה TT בספקים קח ENERMAX 600W מספיק ל CF כמו כן קנה גם 1900XTX עולה רק 4000 שזה זול מאוד

???

פורסם

יחסית לכרטיס שהוא שבוע מקסימום בשוק זה מאוד מאוד זול כש 7800GTX 512 יצא הוא עלה סביבות ה 5K

ויש אנשים שזה זול להם כמו פותח הטרד

פורסם

אם תיתן תקציב משוער תקבל משהו הרבה יותר טוב.המפרט שלקחת צריך הרבה שינויים.

פורסם

ספק כוח כמו שהמליצו פה ENERMAX 600W או OCZ MODSTREAM 520W יעשו עבודה מצויינת

לגבי כרטיס המסך תקח X1900XT 512MB, הXTX עולה כ600שח יותר ולא שווה את ההפרש (לפי דעתי) תסתכל על השינויים, ניתן לעשות בעזרת OC פשוט לחלוטין ולחסוך את הכסף שם

מעבד FX-57 הוא מצויין אבל יקר מאוד, כפול ליבה של 4400 \ 4600 או אפילו 4800 - משמעותית יותר זול ולא יאכזב בביצועים

פורסם

עדיף בהרבה כפול ליבה על הFX 57, כיום התמיכה בכפולי הליבה הולכת וגוברת.

גם הכרטיס מסך, עדיף X1900XT אם אפשר. הספק כח לא טוב, תקח OCZ PS 520 או Enermax 600 או אולי את האנטקים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים