פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים יש לי אפשרות בחירה בין xp לבין liunxכשאני בוחר xp לא קיימת בעיה ומערכת ההפעלה עולההבעיה היא שאני בוחר לינוקס אז הוא לא עובדניסיתי לראות למה זה לא עובד אז בחרתי באופציה ליונקס ואחרי זה באופציהעריכה(E) ,בעריכה כתוב root (hd0,3........ kernel......... ועוד משהו אם initכאשר שיניתי את השורה root (hd0,3 ל root (hd0,2ולחצתי boot אז ליונקס התחיל לרוץ עד שהוא כתב ליkernel panic: cant fined init משהו כזהמה עלי לעשות כדיי לתקן בעייה זאתיש לי 5 מחיצות במחשב שלוש בשימוש ל xpושתיים ל liunxהסדר הוא כזהc: f: swap: liunx: gאת הסדר של המליצות בליונקס אני לא יכול להגיד כי אני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה אבל אני יודע שליונקסמותקן ב (hd0,2)
פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים תרשום את כל השורה.. פשוט הקרנל שלך יושב ב (hd0,2) שב"גרוב"ית = hda3 וזה פשוט לא נכון ב menu.lst שלו.מה הפרטישן של המערכת? אם תגיד לי בדיוק מה יש לך במחשב מבחינת פרטישנים של ווינדוז ולינוקס אני אוכל לנחש יותר בקלות...אתה יכול להוריד איזה לינוקס דיסקט, למשל זה: http://www.toms.net/rb/ (אחד הרסקיואים נטובים ביותר) להכנס, לראות בדיוק מה יש לך (למשל ב fdisk /dev/hda --> p) ולערות את /boot/grub/menu.lst. פשוט תעשה מאונט לפרטישן של הבוט (mount /dev/hda2 /whereEverUWantIt)תסתכל ב fdisk וככה תדע בדיוק מה הולך שם. אם הבוט הוא חלק מהרוט או שהוא פאטישן נפרד וכו'.. עם כ"כ מעט פרטים קשה לעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.