עבור לתוכן

בעיה מוזרה בהתקנת חייגן ADSL

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מנסה להתקין את החייגן מה שקורה זה שיש לי 2 הודעות שגיאה..1) הוא אומר שיש לי חייגן בשם דומה... (הרשימה בדף my connections ריקה לגמרי אפילו אין את האייקון של Local area connection שזה בכלל מוזר בפני עצמו) השגיאה השניה שאני מקבל שאני שם שמות שונים היא 2) אין מספיק זיכרון כדי ליצור את החייגן.. המחשב ריק לגמרי ויש מלא מקום אני לא יודע מה הבעיה ... התקשרתי לספקית ואמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה...

הכרטיס רשת אגב מותקן ואפילו מזוהה... אני ממש לא יודע מה לנסות לפני פירמוט!... אני ממש חייב את זה דחוף יש לכם רעיונות .. ? תודה מראש!

פורסם

אם אין לך Local area connection אז זה אומר יש בעיה בזיהוי כ.הרשת, וכנראה שזאת הבעיה, תעלה תמונה של מנהל ההתקנים שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לשלוח תמונה זה במחשב שאין בו את האינטרנט אבל אני בוודאות יכול לומר שהוא מזהה ומתקין את הכ.רשת :\ אין עליו שום סימן קריאה צהוב או משהו

פורסם

קצת פירוט לא יזיק

איזו מערכת הפעלה?

איזה אינטרנט? כבלים ADSL?

מחובר דרך כרטיס רשת או דרך USB?

תנסה למחוק את הדרייברים של הכרטיס רשת/USB ולאתחל את המחשב

ותביא את כל הפרטים

פורסם

בדקת וירוסים ?

יש את סוגי ה SASER וה BLASTER למיניהם שחלק מהתופעות לוואי שלהם זה העלמת החיבורי רשת ותקלות של חוסר זיכרון,

זה נראה לי יותר הגיוני.

פורסם
  • מחבר

ירח אפל תודה על הנסיון לעזור למרות שבכותרת יש כבר את הפרט שזה ADSL ובאחת ההדעות שלי רשום במפורש שמדובר בכ.רשת... מערכת ההפעלה וזה XP פרו SP2

אני לא יודע כבר איזה עוד מידע לתת.... חוץ מזה שיש במחשב שם נורטון 2006 שאין לי מושג אם הוא קשור לבעיה או לא... אבל לא נראה לי שהוא יעלים לי את ה Local area connection

פורסם

תרשום בהתחל-הפעלה את הפקודה

rasphone

אם זה מביא אותך למצב שאתה רואה בו רשימה של חייגנים, זה אומר שהם כולם שם ופשוט אתה לא רואה אותם, כנראה בגלל איזשהו פגם במערכת

אם הוא אומר משהו אחר, או שאין חייגנים בפנים (תכתוב מה הוא אומר) אז יש בעיה שמונעת ממך ליצור חייגנים באופן כללי

אם זאת שגיאה 711 אז אפשרי לפתור את זה ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

kidney קודם כל תודה רבה עם הפקודה שרשמת ראיתי את החייגנים.. (זה לא תיקן את הבעיה אני פשוט רק ככה יכול לראות אותם) ורק ככה אני יכול להתחבר....אבל מה עושים מכאן הלאה איך מתקנים את זה ? אני שמתי לב גם שאני מצליח להתחבר רק שאני מנטרל את הנורטון 2006

פורסם

תשמע אף פעם לא תיקנתי מצב כזה

אני מניח שמה שאני אישית הייתי עושה זה מנסה למצוא פתרון גוגלי (לכתוב את פרטי המקרה, אולי יש הרבה דומים עם פתרון)

שחזור מערכת לא מופעל אצלי כברירת מחדל, אבל אם אצלך כן - אתה יכול לנסות

ו"תיקון" של התקנת ה XP עם הדיסק.

מעבר לזה, באופן כללי הסרה של הנורטון והתקנה של כלי אחר, בלי קשר לבעיה שהוא גורם לך, אני אנטי נורטון

מצטער על התשובה המתומצתת, אני פשוט חייב לצאת כרגע, מקווה שיעזור לך.

פורסם

אז מן הסתם הנורטון (יימח שמו) חוסם לך את העניין. תגדיר בו את הרשת כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים