פורסם 2006 בפברואר 119 שנים עכשיו שקראתי את מה שכתבת יש לי פלאשבקילד שזורק אבנים באמת אני חושבוהציור של האבן אולי היה כמו סדקים בתוכה?
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים כן, אתם כולכם מדברים על ALONE IN THE DARKhttp://www.fresh99.com/images/videogametoilets/Alone_In_The_Dark_Toilet.jpghttp://www.igrograd.com.ua/images/24_82_alonindark/AD03.jpghttp://pages.prodigy.net/michael_santovec/games/alone1.gifללא ספק אחד המשחקים הכי מפחידים שיוצרו אי פעם.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים איך זה לשחק בסאטורן? המשחקים בקונסולה הזאת טובים? זה היה מכשיר ממש טוב למשחקי דו-מימד. שיחקתי המון בSTREET FIGHTER ZERO, הג'ויסטיק של הסטורן פשוט מושלם לסטריט פייטרים. היה לי גם SEGA RALLY ו-VIRTUA FIGHTER שהיו נחמדים. והיה משחק מסוקים מצויין בשם THUNDERSTRIKE או משהו כזה, שהיה המשך למשחק של המגה סידי. יכול להיות שמה שהחזיק אותי היה הפסקול המצויין שהיה לכל אחד מהמשחקים.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים KARATEKA - משחק מגניב שאהבתי מאוד דומה לנסיך פרסי שצריך להכנס לטירה ולהלחם בהרבה אנשים עד שמגיעים לנסיכה, רק שזה עם מכות קארטה בלבד. הורדתי אותו לא מזמן מהאינטרנט והוא עובד נחמד רק שאין קולCommander Keen- מי לא מכיר?THE CAT - חתול שחור שקופץ על גדר ונכנס לחדרים דרך חלונות מרפסת של אנשים וצריך לקחת דגים וכל מיני דברים ומידי פעם יש כלב שרץ ובא לאכול אותו וצריך לברוחDAVE 2 - האיש עם הרובה שיורה בערפדיםCALIFORNIA GAMES - משחק אולימפידה כמה שאהבתי אותו, לא מזמן הורדתי אותו ושיחקתי ולא האמנתי שהצלחתי לשחק ולהנות מהחרא הזהנסיך פרסי 1דאבל דרגון - משחק מכות ב4 צבעים בלבד...גולדנקסאנ בי איי שנת 1991 אם אני לא טועה.. עם אבדול ג'אבר ומייקל ג'ורדן...נמלולים!שיחקתי במשחקים האלה פחות או יותר על מחשבי XT ומחשבי AT ומעלה הייתי בן 10היו עוד הרבה משחקים ששיחקתי שאפשר להשיג אותם היום בהרבה יותר קלות רק שחוץ מלהסתכל עליהם להתחיל לשחק זה קשהלהתרגל כשאין את הגרפיקה והסאונד ותלת מימד והמשחקיות שיש היום.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים וואי וואי, כמה קלאסיקות... קראטקה, LHX, מונטזומה, alley cat, משחקי קליפורניה (וגם winter ו- summer games), הנסיך הפרסי (הראשון), פופקורן (מישהו עוד זוכר את זה?), איטליה 92', דאבל דרגון, גולדן אקס . אלו רק המשחקים שקופצים לי לראש בלי לחפור יותר מדי ... היו עוד כמה משחקים על ה-apple2, אבל אני לא זוכר שמות.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אולי אתה מתכוון ל italy 90'? המשחק הזה שבמחצית יש תזמורת כזאת? אוי משחק טוב...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אולי אתה מתכוון ל italy 90'? המשחק הזה שבמחצית יש תזמורת כזאת? אוי משחק טוב... יכול להיות.. 15 שנה - לך תזכור...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים חברה מישהו יכול למצוא לי את קרטקה שיעבוד על מחשב ברמה של 2005?אגה המשחק הראשון ששיחקתי אי פעם, היה PITFALL זה היה בתוך קרטרידג' כזה המשחק של ATARI עם ג'ויסטיק הכי כיף בעולם שלא מייצרים כבר.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים ואני עוד זוכר את ההרגשה כשמכניסים את הקלטת לאטארי ומחזיקים אצבעות (או לוחצים בכוח את הקלטת) כדי שהמשחק יעלה אחחח היו ימים - היה לי סינקלייר או משהו כזה בתור מחשב ראשון . משהו כמו שנת 80 והייתי בן 7 אז
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים הכי בהתחלה שחקתי המגסון, זה היה מן מטקות כזה עם המחשב, משהו מעפןבמחשב- ב-486 שהיה לנו בהתחלה שחקתי צבי הנינג'ה, אם אחי, איזה משחק יפה זה היה....
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים המשחקים הראשונים שלי היו באטארי אני חושב. היו לי בעבועות רוח בגיל שנתיים, אז בן דוד שלי הביא את האטארי כדי לשעשע אותי (1990).אחרי זה בכיתה א' קיבלתי מגה סון. סיימתי את צבי הנינג'ה 3 בכל צורה אפשרית, וגם את הסופר קומנדו. אחח (1994-95)בכיתה ב' אם אני לא טועה התחלתי עם המגה דרייב, עם כל הסוניקים למיניהם.בכיתה ד'-ה' קיבלתי פנטיום אחד, אבל לא ידעתי ממש איך להשתמש במחשב.. אז לא שיחקתי עליו הרבה.אחרי זה שיחקתי בגיים בוי צבעוני בכל הפוקימונים המעפנים האלהובסוף כיתה ז' קיבלתי פנטיום 4 עם ג'יפה 2, ומאז הכל התחיל. (2001)
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים ice-man -- קווסט נוסח ספלינטר סל שהגיע באיזה 11 דיסקטים (פלופי) וכל 4 דקות היה צריך להחליף דיסקט , הייתי בן 12 או 13 נראה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.