עבור לתוכן

מה היו המשחקים הראשונים שלכם ובאיזה גיל?

Featured Replies

פורסם

קופמי ? אני זוכר שהמוצר הזה היה בחדשות כשזה יצא פעם ראשונה

אם אני זוכר את זה, כנראה שזה היה לא מזמן

זה אומר שאתם בני מקסימום 10 ?

לעזאזל...

המשחקים הראשונים ששיחקתי היו

SPACE INVADERS המקורי על ה 286 של בן דוד שלי.

עכשיו, היה משחק שקראתי לו "איש ואבנים" זה היה בגיל 6-7 משהו כזה (עדיין על ה286 של בן דוד שלי)

פעם אפילו מצאתי את השם המקורי שלו באנגלית ושכחתי אותו עד היום שוב..

זה מן משחק כזה , כמו דיגר, רק שהוא גדול יותר מגבולות המסך ואפשר לטייל, הדמות המרכזית היא איש.

היו בו יהלומים שצריך לאכול, אבנים נופלות ו"מפלצות" בצורת פרפרים לרוב, שרדפו אחריך..

אם אני אזכר בשם שלו אני אערוך

היה על ה 286 גם משחק סימולטר של F19 שלא כ"כ אהבתי אבל בן דוד שלי ממש ממש התלהב ממנו

אני יותר התלהבתי מהמשחק F16 שלא היה ממש סימולטור אלא יותר ארקייד ב"תלת מימד"

היה את הצנחן שצריך להצניח לו את הציוד על האדמה ואז מתחילה המשימה והוא אוסף את התיקים שלו

עם התחמושת והרימונים וצריך לבצע משימות - משחק עצום , חרא גרפיקה, לא מאמין שדבר כזה רץ על 286

ממש כבוד !

ומשחק מרוצים שפיתח איזה סטודנט , שנדקרא SUPER SPEED, היה אחד הדברים הכי ממכרים (עד היום אני משחק בזה לפעמים)

המשחק הראשון ששיחקתי במחשב שהיה שלי ממש ולא של מישהו אחר היה ALDO (על ה 386 שלי)

הוא כנראה הגיע עם המחשב, כי אני ממש לא זוכר מאיפה היה לי אותו.

רוב היום ישבתי וציירתי בתוכנת ציור במחשב שלי , תוכנה שנקראת SPLASH,

ואחרי שנים רבות של חיפושים אחריה, השנה מצאתי אותה שוב !! (אם מישהו רוצה אותה שישלח לי הודעה, זאת תוכנת ציור מדהימה ב 256 צבעים

עשיתי בה המון ציורים בכיתות ד'-ה' בזמנו, עד שצ'רנוביל דפק לי את המחשב)

ואז גדלתי קצת וגיליתי את כל המשחקים היותר שווים... גולדן X , ג'ונס במסלול המהיר, האחים בלוז, NBA וכו'....

והרבה מאוד ממה שהזכירו פה, כל ה DAE למיניהם וכו'

המשחק הכי ממכר ששיחקתי בו הכי הרבה זמן כשהייתי קטן, לפי דעתי היה BUMPY

והיה שלב אחד שלא הצלחתי לעבור (אבל היו לי קודים, אז דילגתי עליו)

ועד היום אין לי מושג איך עוברים אותו

בשלב 6 (קוד WINNER נדמה לי) יש מסך עם מבוך שתמיד תמיד תמיד נתקעתי בו ועד היום אני לא יודע איך עוברים אותו :)

חוץ מהמסך הזה עברתי את כל המשחק עד הסוף.

זה המסך אגב :

th_neverpassed.jpg

עריכה : בעצם המשחק ששיחקתי בו הכי הרבה והוא הכי גאוני בעולם ותמיד יהיה, האמא של כל המשחקים :

SCORCHED EARTH משחק הטנקים הטוב ביותר בעולם נקודה.

• תגובות 119
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב?

בין גן חובה לכיתה ב (לא יודע בדיוק מתי), היה לי מחשב שעבד על משהו כמו 6 סוללות שמנות, (מארז שוכב שעליו מסך צבעוני!!), היו לי משחקי ספורט מפגרים כאלה, בסגנון של הרמת משקולות שכל הכפתורים במשחק היו רווח ואנטר, לא דברים מתוחכמים במיוחד

אחר כך השתדרגתי למגה סון והיו משחקים יותר חכמים כמו טנקים, ואפילו היה תפריט לבנות לבד מסך... באמת היה משחק מהנה

פורסם

אפרופו F19 ששיחקתי בו גם הרבה.

מישהו מכיר את ה"סימולטור" המסוקים, LHX שטחנתי בו ימים על גבי לילות?

פורסם

LHX Attack Chopper

איזה משחק קלאסי !

אהבתי מאוד את F29 Retaliator (אם אני זוכר את השם נכון)

פורסם

וואי תעזרו לי להיזכר בשם של המשחק הזה! זה היה משחק שמשחקים עם דמויות של איזה קורנפלקס (אני זוכר אז שאהבתי לשחק עם הנמר) רק שאני לא זוכר ת'שם של המשחק......הייתי חולה על המשחק הזה!!!

פורסם

אתה מדבר על המרוצים עם החיות שיורות אחת על השניה ויש ברווזים שתקועים בדרך וכל מיני בונוסים ? היה שם גם כריש ועוד כמה

באנה, זה היה ענק, היינו משחקים את זה ברשת בבית ספר..

נזכרתי :

wacky wheels

לזה התכוונת ?

wacky_wheels.gif

פורסם

אויש ואקי זה משחק קלאאאאאאאאאאסי!

פורסם

ואי זה מזכיר לי משחק כדורגל, רק שבמקום שחקנים היו מכוניות

הוא אף פעם לא עבד אצלי, אבל ראיתי אותו אצל בן דוד שלי

פורסם

סורי.....אבל זה לא המשחק הזה........המשחק שאני שיחקתי היה משחק הרפתקאות......

פורסם

ninja.exe - excellent game which i played on the good old 5.25" diskette days

:xyxthumbs:

פורסם

אקסטרים מתכוון למשחק הזה של קורנפלקס קלוגס שיש את הצפרדע, את הנמר ועוד שניים שאני לא זוכר

את השם של המשחק אני גם לא זוכר, זה היה משחק פלטפורמה

פורסם

בדיוק :D :D :D!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך ידעת????? אני חייב לדעת ת'שם של המשחק אני רוצה להוריד אותו לנסות לשחק בוא שוב.....אגב גם כל המשחקים של דיסני היו מצויינים

פורסם

אני זוכר שהיה משחק כזה אני לא בטוח היה בבית קברות כזה היו לי סיוטים ממנו :(

חייבים למצוא לי את השםםם מישהו יודע למה אני מתכוון?

פורסם

בבית קברות??? אממ......אתה משחק שם בהתחלה בתור ילד ואתה זורק אבנים או משו? וואי אני זוכר פעם ראשונה ששיחקתי alone in the dark עשיתי פיפי על המקום כשפגשתי ת'מפלצת שבאה מהחלון :P

פורסם

יכול להיות תנסה להביא תמונה אני זוכר שהצבעים הבולטים במשחק היו ירוק אולי גם סגול אולי היה שיקויים שצריך לשתות אני לא זוכר

אבל אני זוכר שפחדתי חושלינג. :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים