פורסם 2006 בינואר 3019 שנים באמ היום אין הרבה מרוצי מכוניות שמציגים נזק למכונית ביגלל שהחברות של המכוניות לא נותנות רישיון למרוצים שמראים תרכב שלהם מיתלכלך או ניזוק באמת עצוב שפעם להיכנס בעמוד תוך כדי סיבוב היה דופק לך את השילדה ומשליך נזק אמיתי ישיר על ההיגוי. היום מקסימום תראה אנימציה מכוערת של שמשה נשברת, או שהמחשב יתרגם פגיעה בצד להורדה של יכולת ההיגוי בכמה אחוזים פעם היה פה טוב...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים רובכם כנראה צעירים מדי בשביל לזכור אבל ה "קונסולה" הראשונה שהייתה לי היתה הקומדור 64, פשוט מחברים לTV ולוחצים פליי ואפשר לשחק (עד היום אני לא מבין איך אפשר לשחק משחק שמוקלט על קסטת אודיו...) משחקים כמו "כושי רץ" "רמבו" "טנקים" קלסיקות אמיתיות... אח... היו ימים....
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ספור מריו, דייב, הנסיך הפרסי ובטח כל המשחקים האלה שמקבלים בשוקולד (הפרה ורדית, שוקי והפצפונים וכדומה) וגם דןם האגדי
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אני לא זוכר מה היה המשחק הראשון שליאבל אני יודע שאם לא היה נוצר משחק גאוני כמו ריימן הראשון בחיים לא הייתי מצליח לתזמן פעולות במשחקיםריימן 2 ו3 הם פשוט בדיחהחבל באמת שהם לא נשארו בדו מימד
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים קומנדר קין... דיוק.... אח אח, משחקים בצבע...המשחק הראשון ששיחקתי בו היה Digger, על ה-XT שהיה לנו כשהייתי בן שנתיים.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים היה קומודור לדוד שלי, נחמד.אגב מישהו זוכר איזה משחק עם נינג'ות, בסגול שחור ולבן? (CGA)נראה לי קראו למשחק NINJA אבל לא יודע...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים שלי היה PONG. זה עוד לפני האטארי המוכר (2600) והקומודור. נראה לי שזה היה כשהתחלתי את היסודי היה משחק אחד (מעין טניס) בצבע שחור לבן והגויסטיק היה מין חוגות שמסובבים:
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים בטח היו מיליון וארציות אבל כן אני זוכר משחק נינג'ות עתיק שנקרא (או שלא לך תדע איך קראו לדברים באמת כשהיית קטן) ninja
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים גם לי היה PONG!!! אבא שלי הביא את זה מגרמניה, עלה איזה 250 מארקים... אולי זה עדיין אצלי. במחשב שיחקתי SCORCHED EARTH. בקונסולה היה לי סגה מאסטר סיסטם - לא זוכר מה שיחקתי בו... ואז מגהדרייב, עם מגה סידי. ואז סגה סאטורן (איזו טעות...) ועכשיו - המחשב שלי עם אמולטורים כמעט לכל המשחקים שהיו לי פעם
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אתה זוכר מה זה הבורר "1 - 4" בתחתית?זה היה המהירות/קושי, לא?ותפסיק לכוון אלי את הרובה, זה מלחץ אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.