עבור לתוכן

יצא סוף סוף הדמו של Timeshift

Featured Replies

פורסם

טוב התקנתי, שיחקתי.... בכלל לא משהו.

פורסם

מה אני אגיד? פשוט לא אהבתי.

בדרך כלל אני אוהב משחקים עתידניים (סטייל דאוס אקס המצוין) אבל המשחק הזה פשוט לא עושה לי את זה, אם נניח לרגע בצד את התקיעות המעצבנות שכולנו חווים(בעיה שצריכה להיפתר בטח בשלב האופטימיזציה של המשחק)אבל הגרפיקה שלו ממש ממש לא ברמה של משחק דור הבא, העיצוב והארט די משעממים, הקרבות גם כן לא מלהיבים, ואפילו הפיצ'ר שאמור להוות את גולת הכותרת של המשחק, עצירת הזמן, לדעתי לא יותר מסתם גימיק, נחמד לפעם פעמיים, אבל לא יכול להציל משחק שלם.

למען האמת לא התלהבתי מהמשחק הזה כשראיתי אותו בתמונות ובסרטונים אך החלטתי לתת לו צ'אנס בכל זאת, אך מה לעשות הוא פשוט לא הצדיק את זה.

לסיכום: נמחק לאלתר מהכונן הקשיח.

דעתי כשלך, מה גם שכאשר אני עוצר את הזמן או מאט אותו או מחזיר לאחור אני לא מרגיש את זה בכלל, הגרפיקה שלו על הפנים בשביל משחק אשר מתיימר להיות הדבר הבא

לסיכום:

לאחר כל הרעש והפרסום סביב המשחק, או לפחות הדמו, אני מאוד התאכזבתי, דמו גרוע מאוד!

אני מקווה שיתקנו את התקיעות וישנו עוד כמה דברים כי אם לא ישנו (חוץ מהתקיעות) המשחק עדיין לא יהיה כל כך מושך ומהנה.

פורסם

דווקא היה חביב לדעתי יותר מ FEAR למרות הגרפיקה הפחות טובה

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהתקיעות האלו רק אצלי :s07:,

בכ"א יש פוטנציאל עצום למשחק, אני אחכה לגרסה המלאה נשחק אותו לאט לאט ולא שפתאום זורקים אותך באמצע בלאגן

פורסם

הפעלתי את הקובץ של ההתקנה וזה עשה לי את המסך עם error (אפשר לראות בקובץ המצורף)

מה לעשות???

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפעלתי את הקובץ של ההתקנה וזה עשה לי את המסך עם error (אפשר לראות בקובץ המצורף)

מה לעשות???

סעמק,גם אני סובל מאותה הבעיה

לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל את אותו ה-ERROR

:s07:

פורסם

אתם לא מפסידים הרבה :bash:

בכל מקרה תמיד אפשר להוריד מחדש את הקובץ ולראות אם הבעיה נשארת.

פורסם

למישהו יש מושג איך רצים

הוא הולך מאוד לאט

פורסם

סעמק,גם אני סובל מאותה הבעיה

לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל את אותו ה-ERROR

:s07:

עשיתם אבל את מה שהיה רשום?... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים