פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מה אני אגיד? פשוט לא אהבתי.בדרך כלל אני אוהב משחקים עתידניים (סטייל דאוס אקס המצוין) אבל המשחק הזה פשוט לא עושה לי את זה, אם נניח לרגע בצד את התקיעות המעצבנות שכולנו חווים(בעיה שצריכה להיפתר בטח בשלב האופטימיזציה של המשחק)אבל הגרפיקה שלו ממש ממש לא ברמה של משחק דור הבא, העיצוב והארט די משעממים, הקרבות גם כן לא מלהיבים, ואפילו הפיצ'ר שאמור להוות את גולת הכותרת של המשחק, עצירת הזמן, לדעתי לא יותר מסתם גימיק, נחמד לפעם פעמיים, אבל לא יכול להציל משחק שלם.למען האמת לא התלהבתי מהמשחק הזה כשראיתי אותו בתמונות ובסרטונים אך החלטתי לתת לו צ'אנס בכל זאת, אך מה לעשות הוא פשוט לא הצדיק את זה.לסיכום: נמחק לאלתר מהכונן הקשיח.דעתי כשלך, מה גם שכאשר אני עוצר את הזמן או מאט אותו או מחזיר לאחור אני לא מרגיש את זה בכלל, הגרפיקה שלו על הפנים בשביל משחק אשר מתיימר להיות הדבר הבאלסיכום:לאחר כל הרעש והפרסום סביב המשחק, או לפחות הדמו, אני מאוד התאכזבתי, דמו גרוע מאוד!אני מקווה שיתקנו את התקיעות וישנו עוד כמה דברים כי אם לא ישנו (חוץ מהתקיעות) המשחק עדיין לא יהיה כל כך מושך ומהנה.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר חשבתי שהתקיעות האלו רק אצלי , בכ"א יש פוטנציאל עצום למשחק, אני אחכה לגרסה המלאה נשחק אותו לאט לאט ולא שפתאום זורקים אותך באמצע בלאגן
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים הפעלתי את הקובץ של ההתקנה וזה עשה לי את המסך עם error (אפשר לראות בקובץ המצורף)מה לעשות???[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים הפעלתי את הקובץ של ההתקנה וזה עשה לי את המסך עם error (אפשר לראות בקובץ המצורף) מה לעשות??? סעמק,גם אני סובל מאותה הבעיה לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל את אותו ה-ERROR
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתם לא מפסידים הרבה בכל מקרה תמיד אפשר להוריד מחדש את הקובץ ולראות אם הבעיה נשארת.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים סעמק,גם אני סובל מאותה הבעיה לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל את אותו ה-ERROR עשיתם אבל את מה שהיה רשום?... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.