עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי AMD ואינטל

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch:

אוף אין לי סבלנות לשטויות האלה כבר......

קודם כל אני מוכן להתערב פה עם כל אחד שאם אני נותן לו מערכת הפעלה שעובדת בצורה כבדה ועייפה(ללא וירוסים).

אף אחד פה באתר הזה לא מסוגל להביא אותה למצב תקין בעזרת שום כוח שבעולם חוץ מהתקנה מחדש.

.....מערכת הפעלה לא נשחקת.....שימוש לקוי.......

מי הגדיר מה זה שימוש לקוי? ? ? ? ?

מי הגדיר איך מערכת הפעלה צריכה לשרת אותנו? ? ?

אם לדעתך win xp נותנת מענה הולם כאשר יודעים לעבוד איתה כמו שצריך. יש לך ציפיות ממש נמוכות ואין לך מושג מה זה משתמש ממוצע.

ואני יגיד את שוב המערכת הפעלה הזאת נשחקת בצורה חולנית

פורסם

VanHalen

כל דבר כמעט במ"ה הוא בר-תיקון

ספייוורים ורוגלות למיניהם הן שגורמות להאטה

אין שחיקה של המערכת הפעלה בתור עצמה

אם תשים XP על מחשב שלא מחובר לאינטרנט, ותשמור עליו (איחוי בזמן, בדיקות וירוסים, בדיקות רוגלות וכיו"ב) הוא יישאר לא פחות טוב בעוד 6 ו-12 חודשים ושנתיים ו-4 שנים

פורסם

VanHalen

כל דבר כמעט במ"ה הוא בר-תיקון

ספייוורים ורוגלות למיניהם הן שגורמות להאטה

אין שחיקה של המערכת הפעלה בתור עצמה

אם תשים XP על מחשב שלא מחובר לאינטרנט, ותשמור עליו (איחוי בזמן, בדיקות וירוסים, בדיקות רוגלות וכיו"ב) הוא יישאר לא פחות טוב בעוד 6 ו-12 חודשים ושנתיים ו-4 שנים

ליאור נראה לי שאין צורך לבדוק וירוסים ורוגלות שאין חיבור לאינטרנט אבל אתה צודק המערכת לא נשחקת מעצמה זה בטוח מי יצור מערכת הפעלה שנשחקת?

איחויים סריקות והכל יהיה מעולה גם אחרי 50 שנה.

פורסם

בוא נגיד שהמחשב לא סתם עומד כל היום אלא אתה משחק איתו מתקין ומוחק דברים

פורסם

חברים יקרים, אני לא בא להתווכח איתכם אני מספר לכם על דברים שראיתי מנסיון.

כן, גם אני יודע לנקות רגיסרי באופן ידני וגם אני מכיר תוכנות כמו ccleaner

גם אני יודע מה זה איחוי דיסק, גם אני שמעתי על אנטי וירוסים ותוכנות כמו: spysweeper, spywareblaster,spybot,adaware

גם אני יודע למחוק קבצים זמניים, להעיף ספריות מיותרות לעדכן דרייברים ועוד ועוד.

ושוב אני חוזר ואומר מערכת עייפה לעולם לא תחזור לרוץ כבצעירותה ללא פירמוט ואת זה ראיתי לא על מחשב אחד.

כל אחד.

אם אתה לא מחובר לאינטרנט כבר הארכת את חיי מערכת ההפעלה שלך, ואם אתה גם לא מחובר לרשת וגם לא מתקין ומסיר תוכנות ממנה אז אין לה שחיקה בכלל.

אבל לא בשביל זה יש לנו מחשב

פורסם

אז אתה בעצם מודה כאן שהשחיקה היא לא מהמערכת הפעלה עצמה אלא בגלל שטויות שעוברות ברשת (שתי הרשתות)

פורסם

תראה, אני מאשים פה רק את מערכת ההפעלה ואני יסביר לך בדיוק למה!

מי שנותן במערכת ההפעלה שלו יד חופשית לכל תוכנה וכל פיפס קטן ברשת ללכת לפוצץ את ה רג'יסטרי בכמויות של זבל וגם אחרי ההסרה נשאר שם זבל בכמויות.

מערכת הפעלה שנותנת יד חופשית לכל תוכנה לגשת לספריות ה system שלה וגם שם לשפוך כמויות של קבצים מבלי שום מעקב בלי שום בקרה.

זה לדעתי נקרא שרלוליה!!!!

וזה מבחינתי שחיקה של מערכת ההפעלה!!

פורסם

אז אתה רוצה שהמ"ה שלך תהיה אנטיוירוס, אנטי ספייואר ושומר ראש

פורסם

בכלל לא הייתי מתנגד להצעה שלך, ;)

אבל בו נתחיל ממערכת הפעלה שלא מחזיקה מפחות אין סופיים שנראים ככה בערך

zsdf1234235sdfg3t6346123sdf

ובו נגיד שהרגיסטרי יהיה מנוהל בצורה מסודרת שכל התוכנות צד שלישי למיניהם ישבו במקומות מאוד מוגדרים ולא איפה שבא להם

בו נגיד שמערכת ההפעלה תגדיר מקום מאוד ספציפי לכל הקבצים המשותפים של כל התכנות צד שלישי למיניהם ולא בתוך ה system שלה.

אם המערכת הייתה מנוהלת בצורה כזאת, תאמין לי שאם מתחשק לך לעשות סדר על המחשב זה יהיה הרבה יותר פשוט והרבה פחות הרסני למערכת.

ככה גם אין שחיקה למערכת, מתי שבא לך אתה מעיף מה שאתה רוצה ואתה יודע בדיוק מאיפה והמערכת חוזרת ליומה הראשון.....!

ותחשבו על זה

פורסם

השאלה היא לא אם זה אפשרי - אלא האם החברה המפתחת רוצה בזה

פורסם

תיראה אני אתמול התקנתי מיחדש WIN ואני יגיד לך מיבחינת זמן

בדרך כלל עדיף פירמוט והתקנה מיחדש לעומת לנסות לתקן כל קובץ קטן ולנסות לימחוק כל קובץ מיותר

בימיוחד במחשב פעיל-מישחקים-אינטרנט וכו

אבל זה לא אומר שהיא אפשר לתקן זה רק אומר שיש 2 דרכים ליפטור תבעיה

לי אישית אין סבלנות לנסות להחזיר תמערכת לביצועים של החודשים הראשונים

וגם אין לי מושג איפה כל הקיבצי זבל שלי ופירמוט והתקנה מיחדש פותרים לי תבעיה

עריכה שכחנו שהשאלה היתה-שאלה בקשר למעבדי AMD ואינטל

אנחנו חורגים מהנושא הרבה זמן :kopfpatsch:

פורסם

עריכה שכחנו שהשאלה היתה-שאלה בקשר למעבדי AMD ואינטל

אנחנו חורגים מהנושא הרבה זמן :kopfpatsch:

השאלה היתה למה אצל החבר זה רץ מהר וזה מעבר ל Intel vs AMD.

כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?

אז לדעתי אין כאן ממש חריגה מהנושא.

וחוץ מזה אני נוטה להסכים עם VanHalen וחושב ש XP ממש גרועה בשמירה על יציבות לאורך זמן ורק התקנה מחדש מחזירה אותה לימי נעוריה (מכל הסיבות המלומדות שהוזכרו).

וגם מכיוון שכל משתמש במחשב חייב הרשאות של Sys Admin כדי לעבוד כמו בן אדם. וזה כשלעצמו חמור מאוד . . .

בקיצור לא הגיוני לשים לב כל הזמן מה עושים ולהיות מקצוען בניקוי והסרה של זבל מהמחשב. הוא אמור לשרת אנשים שיודעים להשתמש בתוכנות מחשב ולא אנשי מקצוע בתחום ה IT.

פורסם

השאלה היתה למה אצל החבר זה רץ מהר וזה מעבר ל Intel vs AMD.אז לדעתי אין כאן ממש חריגה מהנושא.

וחוץ מזה אני נוטה להסכים עם VanHalen וחושב ש XP ממש גרועה בשמירה על יציבות לאורך זמן ורק התקנה מחדש מחזירה אותה לימי נעוריה (מכל הסיבות המלומדות שהוזכרו).

וגם מכיוון שכל משתמש במחשב חייב הרשאות של Sys Admin כדי לעבוד כמו בן אדם. וזה כשלעצמו חמור מאוד . . .

בקיצור לא הגיוני לשים לב כל הזמן מה עושים ולהיות מקצוען בניקוי והסרה של זבל מהמחשב. הוא אמור לשרת אנשים שיודעים להשתמש בתוכנות מחשב ולא אנשי מקצוע בתחום ה IT.

זה לא רק התקנה מיחדש זה גם פירמוט שתורם לא פחות

בדברים האחרים מסכים לגמרי :xyxthumbs:

אבל אין מה לעשות כל עוד הWIN מגיע בחינם.... להרבה מאוד אנשים ואין מערכת רצינית מיתחרה רוב התוכנות יפותחו לWIN ולא למערכות אחרות

אני אישית היתי רוצה ליראות לינוקס שיש לו תמיכה מיחברות מישחקים כמו לWIN וגם תמיכה בדברים אחרים אבל כרגע זה לא מציאותי לצערי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים