עבור לתוכן

20 שנות מאסר - על הריגה בגלל 100 שקל

Featured Replies

פורסם

חרא בא בכל הצבעים אבל גם אנשים יפים (מבחוץ ומבפנים). מה גורם לכם אבל לחשוב שהפסיכי הזה לא ייצא ל"חופשה" וירצח עוד מישהו? :-\

• תגובות 104
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אאת כי זה עוד אף פעם לא קרה... :bash:

אני מוכן לחתום על זה שבחופשה הראשונה של החרא הקטן הוא יסתבך עוד פעם.

פורסם

צריך לעשות ריגול אחריו אחרי שהוא מתשחרר כדי לדעת אם הוא נורמלי שוב

פורסם

צריך לסרס אותו מהשורש לפני שהוא יוצא כדי להיות בטוח שהוא לא נורמאלי.

פורסם

אני אומר לכם את האמת - זה פשוט מפחיד. חלק מהנוער היום מתייחס לדקירות (ואפילו לרצח) כמקרה שבשגרה, ואני בתור נער פשוט מפחד. מה יקרה אם איזה ערסוואת יתקע בי בקניון?

פורסם

תדקור אותו. :xyxthumbs:

סתם סתם, אבל ביניינו, ערסוואתים לא באים לכל אחד אלא למי שהם תופסים כחלש יותר פיזית או עם בטחון עצמי ירוד, כמו הציפורים המגעילות האלו שתמיד מציקות לחלשים בסרטים של נשיונל ג'אוגרפיק, כן, אלו עם הקרחת שמריחות כמו זבל. להפגין בטחון זה טוב כי ערסוואטים מריחים פחד כמו כלבות ואם הם מתחילים מכות, אל תהסס להגן על עצמך (כמה שהחוק מאפשר, כמובן...) וזכור כל מה שלימדו אותך בשיעורי הגנה עצמית בבית הספר. אח"כ, קח עו"ד טוב, תטבע אותו על תקיפה. אולי הוא לא יקבל 5 שנים אבל גם לאסוף זבל בפארק אפק זה לא כיף גדול...

פורסם

נראה לי הם משחקים בסתר יותר מדי ב מבוכים ודרקונים את הדמות של הגנב, כל הזמן הנשק שלהם זה סכין

מה קרה נגמרו אלות הבייסבול והקרשים למיניהם?

פורסם

זה לא הקרשים... זה הבייצים... היום כבר אף אחד לא גבר מספיק כדי ללכת מכות כמו פעם... אפילו דריה יותר גבר מהדרעק הזה ששולף סכין עוד לפני שהתחילו המכות...

פורסם

אני זוכר שאחרי המקרה אמרו שהתרוץ שהדוקר מסר הוא:

"הקם להורגך, השכם להורגו" אבל הנדקר בסך הכל רצה להחזיר לו את הכסף

זה מוכיח שהוא באמת לא בסדר בראש

פורסם

זה לא הקרשים... זה הבייצים... היום כבר אף אחד לא גבר מספיק כדי ללכת מכות כמו פעם... אפילו דריה יותר גבר מהדרעק הזה ששולף סכין עוד לפני שהתחילו המכות...

היי היי היי! איך אתה מעיז להשוות בכלל?! :bash:

והאמת, עם כל הכבוד, אני ב-3 שנים האלו הלכתי מכות רק 3 פעמים ואף פעם לא התחלתי את זה. מישהו ביקש לבדוק אם אני יכולה לעמוד מאחורי המילה שלי והוא גילה את זה על בשרו. אני אומרת, אין דבר כזה "קרב הוגן". כשאיזה בנזונה מתנפל עליך אתה צרייך לעשות הכל כדי להוריד אותו ממך ולדאוג שהוא לא יעשה את זה שוב, נקודה.

הבנאדם עליו מדובר, נדמה לי שאצלו זאת בעיה קלינית והוא מתפרץ על כל דבר ועל כולם ויש לו ג'וקים בראש אז רק כדי שתפנימו - זה לא הערס הטיפוסי. דבר אחד לא ברור - כיצד המאבטחים בכניסה לקניון לא מצאו עליו את הסכין בעת שעשו עליו חיפוש בטחוני? אם הוא יכול, גם טרוריסט יכול!

פורסם

וואלה זאת נקודה טובה

עד עכשיו התרכזו במאסר של הנער ולא שאלו בכלל את המאבטחים

פורסם

כן, אבל את לא עושה את זה עם סכין... זה לא שאני רב הרבה, אבל אני מטבריה, ושם לפעמים אין ברירה... אז כל פעם שהלכתי מכות בתיכון הייתי מפיל את מי שזה לא יהייה, בועט בו קצת וכו, משחרר, ואחרי שתי דקות תופס אבן (סלע) שהחמור הייה זורק עלי, זורק אותה בחזרה, תופס אותו ושוב נותן לו מכות. אני לעומת כל הערסים המסריחים לא זורק אבנים ולא מרים מקלות, ובד"כ בצד שנותן את המכות ולא מקבל אותם... רוסי :smile1:

פורסם

בוודאי שלא, אם כי אני מודה שלעיטים אני נושאת אגרופן ולא "ברבור" (סוג של אגרופן פלסטיק דוקר שמותר בחוק לבנות לשאת) אבל בכל ה-6 שנים שיש לי אותו, לא השתמשתי בו לו פעם אחת ומקווה מאד שגם לא אצתרך.

נחזור לנושא הדיון, באמת מטריד אותי נושא האבטחה. המשטרה והמשפחה צריכים לחזור ולחקור את העניין. איך זה ייתכן שבנאדם נכנס עם סכין למרכז קניות?! :kopfpatsch:

פורסם

כי החיפוש על כל מי שלא נראה חשוד הוא ממש מינימלי

לדוגמא לצורך עבודה על פרויקט בלימודים היסתובבתי יום שלם עם סליל חשמלי גדול בתיק (גוש נחושת כבד שיוצאים ממנו חוטים ובתוכו מוט שחור גדול)

כל גלאי מתכות שעברתי לידו ציפצף ואף אחד מהמאבטחים לא ראה את זה אפילו

פורסם

כנראה שזה תלוי איפה. בדיזינגוף סנטר חופרים עליי ומבקשים ת"ז ואני בכלל לא נראית חשודה, גם היום שבאתי בלבוש מוקפד אחרי ראיון עבודה. בת"מ גם בעקרון. אבל עדיין, זה מחדל אבטחה שנגמר ברצח. המאבטח נכשל בעבודתו, נקודה. אבל כשתחשבו על זה, כשאתם נכנסים עם אוטו לחניון של קניון, כולה מציצים בבגאז', אף אחד לא מחפש בכליו של היושבים במכונית. יכולתי להכניס גם 20 מטענים אם הייתי רוצה... אז מטען אולי (עוד) לא הכניסו, אבל סכין כן ותראו איך זה נגמר. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים