עבור לתוכן

20 שנות מאסר - על הריגה בגלל 100 שקל

Featured Replies

פורסם
מורשע, בן 18, הודה בדצמבר בעסקת טיעון בהריגתו של צחי יעקב, בעקבות ויכוח על שטר של 100 שקלים בקניון בת-ים. בעקבות ההודאה הופחת האישום מרצח להריגה. היום הורשע הצעיר בעונש המירבי על הריגה והשופטים קבעו בגזר הדין: "הגענו למסקנה ברורה כי חומרת מעשיו של הנאשם בעניינינו זה אינה מאפשרת פשרה בכל הנוגע לענישתו". קרובי המורשע התפרעו באולם, משפחת ההרוג נאלצה לצאת בליווי משטרתי

הדבר שהכי העלה לי את הסעיף, זאת ההתפרעות של קרובי משפחת המורשע.

שבמקום להתבייש במעשיו של הרוצח, הם מתקוממים על העונש "המוגזם" (לדעתי זה עונש זעום)

שהוא קיבל.

בושה וחרפה, האלימות רק גוברת וגוברת בקרב בני הנוער ואין אף פתרון באופק.

מקרה מצער בהחלט.

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3207598,00.html

• תגובות 104
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שהורג על 100 שקל או אפילו על 100,000 שקל צריך לפחות מאסר עולם

פורסם

גם אותי זה מעצבן...

מי שהורג על 100 שקל או אפילו על 100,000 שקל צריך לפחות מאסר עולם

:xyxthumbs:

ובמשך מאסר העולם לעבור עינויים קשים! :pissed:

פורסם

שימו לב שזה העונש המקסימלי שהחוק קבע... במסגרת עיסקת הטיעון הבחור הודה שהוא הרג אותו והאשימו אותו בהריגה במקום ברצח....

פורסם

לא מבין איך הם הפכו את זה להריגה אם היו 11 עדים למעשה.

פורסם

אני חושב שבשביל רצח צריך להוכיח שהייתה כוונה להרוג

אז יכול להיות שלא יכלו להוכיח את זה

צריך לבדוק בדיוק את הנוסח המדוייק של החוק בשביל להבין את זה

ולטעמי, על כל רצח צריך לקבל כזה עונש (אלא אם כן יש נסיבות מקלות כגון אישה שרצחה את בעלה המכה)

למען האמת, לדעתי עדיף לחלק עונשי מוות, אבל שיהיה... (גם על עבירות "פחותות" כגון אונס למשל)

פורסם

לא מבין איך הם הפכו את זה להריגה אם היו 11 עדים למעשה.

ככה זה, המשטרה והפרקליטות רוצים לעשות לעצמם חיים קלים ולסגור את התיק כמה שיותר מהר אז הם סוגרים דיל עם

הסניגור של הנאשם שחומרת המעשה תופחת בתנאי שהוא יודה , זה לא המקרה הראשון ולא האחרון

המקרה האחרון שזכור לי הוא של הטינופת ההוא שהתעלל בביתו בת השנתיים למוות, הפחיתו לו את המעשה להריגה

והוא קיבל הרבה פחות ממה שהוא היה אמור לקבל

פורסם

"קרובי המשפחה התפרעו באולם". כן, ניתן לראות מהיכן הוא ירש את האגרסיה שלו...

הכי עצוב שהבחור עמד להתחתן עם חברה שלו ונרצח לעיניה. מגיע לו יותר, הוא יצא בעסקת טיעון כי הודה בהריגה. עדיף כבר מאסר עולם, הוא ייצא בגיל 37, ללא השכלה ומקצוע ויחזור להיות פושע כמו שהיה. הוא הפר מעצר בית שקיבל על אלימות ועבירות נוספות, למען הרקורד.

פורסם

(חיכיתי עד עכשיו בכדי להגיב אחרי שאני רואה את זה בטלוויזיה)

זה בזיון.

זה רצח ממדרגה ראשונה מהסוג הכי גרוע שיש, בלי מניע. פשוט רצח בדם קר.

לא משנה שהוא קטין, זה לא הריגה.

ויותר גרוע מזה, על ההתפרעות של בני משפחתו באמת ניתן לראות (כפי שדריה אמרה) מאיפה הוא קיבל את החינוך.

צריך לעצור אותם על בזיון בית המשפט.

זה לא הריגה זה רצח

פורסם

פשוט חרא של מדינה אני רואה את זה עכשיו בחדשות!

בנוסף מספרים על אחד שהיה בשלילה ונסע שיכור והרג 4 אנשים והמדינה רוצה 9 שנים!! זהו????????????????????????..

:kopfpatsch:

מדינה חרא כבר אמרתי?

פורסם

לפחות הוא קיבל 20 שנה, יש פדופילים שיוצאים אחרי שנה וחצי על "התנהגות טובה" אחרי שאונסים ילדה בת 8 (סיפור אמיתי לגמרי).

פורסם

כן, מכיר את הסיפורים האלה, זה פשוט זוועתי.

לאנוס ילדה בת 8, זה דיי קרוב לרצח.

רצח נפשי.

(ואונס בכלל)

פורסם

כן, מכיר את הסיפורים האלה, זה פשוט זוועתי.

לאנוס ילדה בת 8, זה דיי קרוב לרצח.

רצח נפשי.

(ואונס בכלל)

זה יותר גרוע...... עדיף כבר למות.

פורסם

בגלל זה, זה רצח נפשי, אתה "חי-מת"

פורסם

לפחות הוא קיבל 20 שנה, יש פדופילים שיוצאים אחרי שנה וחצי על "התנהגות טובה" אחרי שאונסים ילדה בת 8 (סיפור אמיתי לגמרי).

נו, ואת חושבת שהחלאה הזאת לא תצא מוקדם על התנהגות טובה. הוא קיבל 20 שנה אבל בפועל יש סיכוי לא רע שזה יהיה 13 ואף פחות.

מה שהכי עצוב הוא שמאסר כבר לא מרתיע פושעים בימינו, פשוט נותנים להם תנאים טובים מדי מכדי שמישהו יפחד מזה. אם שואלים אותי התנאים בבתי הכלא צריכים להיות כאלו שמאסר יהיה שקול לעונש מוות, שהסיכוי לשרוד מאסר ארוך ישאף לאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים