פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לחברה הזאת יש זכרונות טובים למדילמרות שהיא חברה די חדשהאבל סדרת הפטריוט שלה די מוצלחתאני חושב שהיה פה פעם השוואה בין כמה זכרונות והפטריוט זכו בזכות יחס מחיר/ביצועים טובאבל זה היה לפני הרבה הרבה זמן!
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר הנה עידכון קטן המעבד עבר אבל הזיכרונות לאמה הבעיה בזיכרונות?ועוד משהו, איך משתמשים ב MEMTEST?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים את האימג' אתה צורך לדיסק ומעלה את זה כשאתה מפעיל מחדש את המחשבכנראה הזיכרונות שלך פגומיםתבדוק
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר בשביל מה לבזבז דיסק? אתה יכול לעשות את זה עם דיסקט אין לי פלופי איך עושים את הדיסק לא הבנתי
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים אין לי פלופי איך עושים את הדיסק לא הבנתי תפעיל נרו. למעלה בתפריט יש לך record תלחץ שם ואז burn image תפתח את הקובץ של האיימג' תצרוב אותו, תכוון בביוס שהוא יקרא מהכונן דיסקים ראשון ותכניס לו ת'דיסק. בהצלחה *מעולם לא עשיתי את זה אבל אני משער שכך צריך לעשות, אנא תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים בדיוק כך , אגב באתר שקישרתי אותך אליו יש הסברים גםודרך אגב דיסק פלופי היום כבר יותר יקר מדיסק בכמה אחוזים
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתה מוריד את הגרסא שמיועדת לCDצורב את הקובץ (או קבצים)ועושה BOOT מה CDזהו
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא צריך להתעצבן אני בטוח שהוא רק רצה לוודא אם אתה יודע לעשות BOOT מCD זה הכלאתה יודע?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר ^^^ כן אני יודע, הבעיה שלי שאין לי CDROM ואין לי פלופי אז אני צריך לקנות צורב חדש בקרוב, עד אז אני יארגן פלופי ועוד משהו , למה אני לפעמים מצליח בשלב השני ולפעמים לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.