פורסם 2006 בינואר 2919 שנים המעבד נכשל בקטע שבצד ימין איפה שכתוב 2 משהווהזיכרון נכשל בשלב הראשון למה זה?את המפרט שלי תראו פה <<<<<<<<<<<
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אתה על אוברקלוק כה? סימן שהוא לא יציב. תנסה לעלות מתח או תוריד ת'אוברקלוק..
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר אני לא על OC והמתח שלו מכוון בביוס על STATR UP הנה תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים כן, אבל רק בגלל ההארד דיסקטמפ' של ההארד דיסק או שיש בו איזה תקלה?בכללי, אני ממליץ לך להשתמש בתוכנה אחרת, Prime95, SuperPI - למרות שאני אישית פחות אוהב אותן הם עושים ת'עבודה
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים תנסה להריץ MEMTEST , ואם שם הזכרונות לא יראו שגיאות .אז כנראה השגיאות שאתה מקבל ב S&M נובעות בגלל ה HD או משהו אחר
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר תנסה להריץ MEMTEST , ואם שם הזכרונות לא יראו שגיאות .אז כנראה השגיאות שאתה מקבל ב S&M נובעות בגלל ה HD או משהו אחרמאיפה אפשר להוריד MEMTEST?טמפ' של ההארד דיסק או שיש בו איזה תקלה?הטמפ' בסדר, להארד דיסק יש בעיה שהוא עושה רעש של הארד דיסק ישן והוא קופץ לפעמים
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר זה יכול ליהיות ההארד דיסק ?ד.א ב SUPPER PI אני ניסיתי רק את המבחן של 1 מגה וזה עבר בסדר
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים הכול יכול להיות .כי סופר פאי מאמץ את הזיכרונות והמעבד גם כן .בגלל זה צריך לבדוק עם MEMTEST כי זה עולה מדוס ולא אמור להיות שימוש בדיסק הקשיח בכלל
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר זאת חברה מצויינת (ואני בטוח שיש מי שיעיד על זה) ואני לא שילמתי 1400 שקל על זיכרונות ג'נריים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.