פורסם 2006 בינואר 2919 שנים היי אנשים יש לי בבית 2 מחשבים ברשתהישן מבניהם הוא פנטיום 3 700 מגה-הרץ זיכרון 320 וכרטיס מסך Voodoo 3 300 16MBואני מחפש משחקים ישנים שיעבדו יפה עליו וכמובן משחקי רשת לשחק מחשב נגד מחשב יש למישהו המלצות ?? (ביעקר מרוצי מכוניות\ספורט\פעולה)(ד"א יש לי כבר את Quake 3 \cs1.5 \sof\rtcw-et\turok2\gta2\revolt) והם עובדים מצויין ...אבל תמיד יש מקום לעוד..תודה מראש..ומקווה להמלצות..כבר חיפשתי שנים ולא מצאתי עוד משחקים יפים
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אני ממליץ בחום על המשחק GUNZ. הוא משחק לאונליין שולט עם מלא שחקנים!!!! תוריד אותו חינם מהאתר הרשמי WWW.GUNZONLINE.COM ( ההורדה חוקית, אין מה לדאוג ) בנוסף יש עוד משחק גדול- RAKION, גם אותו תוריד חינם מהאתר הרישמי WWW.RAKION.COM( גם ההורדה הזאת חוקית ). נ.ב GUNZ בזמן האחרון בשיפוצים ולכן הוא סגור אז תברר מתי הוא יפתח ( וזה לא יקח הרבה זמן ) ותחרוש עליו
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מחבר אחי אתה יכול להגיד לי רק איזה סוג משחקים אלו? זה לא אסטרטגיה אני מקווה...או משהו עם פאזלים
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אחי אתה יכול להגיד לי רק איזה סוג משחקים אלו? זה לא אסטרטגיה אני מקווה...או משהו עם פאזליםGUNZ= יריות מגוף שלישי.RAKION= מוכת מגוף שלישי ( יש קשתית, לוחם עם פטיש ענק, אביר, קוסם ונינג'ה )
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים תנסה את Unreal Tournament הראשון , אחלה משחק און ליין ויעבוד אצלך יש אותו בגרסת משחק השנה-Game Of The Year במחיר של 50 שקלים , אם אני לא טועה. בהחלט שווה , תנסה. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.