עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמראה את הIP של המחשב ברשת האינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב

שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט

כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172.

מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

פורסם

אני לא מכיר תוכנה שעושה רק את זה , אבל אתה יכול פשוט בwindows ללכת ל Start>RUN

שם לכתוב cmd

ובחלון שיופיע תכתוב ipconfig או ipconfig /all

יופיע לך המידע הרלוונטי על כתובת ה IP שלך כאשר ה defualt gateaway היא כתובת הראוטר שלך וה ip adrress היא כתובת ה IP.

פורסם

הוא אמר בפירוש שהוא רוצה את הכתובת שלו ברשת האינטרנט ולא ברשת הביתית.

פורסם

אין כזה דבר.

יש רק שתי דרכים למצוא את ה-IP החיצוני שלך (נשאיר את הדיון ברשת ביתית פשוטה עם ראוטר):

1. לתקשר עם הראוטר עצמו ו"לשאול אותו".

2. לשלוח בקשה לשרת חיצוני שיקרא את ה-IP שלך (בדיוק כמו במקרה של האתרים בסגנון whatismyip).

הבעיה פה היא שהמחשב שלך לא יודע את ה-IP החיצוני שלו בכלל.

מבחינתו יש לו את ה-IP הפנימי, וזה הכל. השאר לא מעניין אותו.

לכן תוכנה כזאת לא יכולה להסתמך על נתוני המחשב.

מצד שני, גם אי אפשר לבנות תוכנה שמתקשרת עם הראוטר, לכל ראוטר יש ממשק שונה (אולי אולי תצליח במקרה למצוא תוכנה לראוטר הספציפי שלך).

הדבר היחידי (או - הפשוט ביותר) זה לבנות תוכנה שמתחברת לשרת כלשהו, השרת קורא את ה-IP שהתחבר אליו, ו"מחזיר אותו" לתוכנה. אם קיימת כזו תוכנה היא צריכה להישען על שרת פעיל כלשהו.

פורסם
  • מחבר

אז זאת התוכנה שאני מחפש... בצורה שבה עובד אתר www.whatismyip.com

פורסם

תוכנת הקליינט של no-ip.com תראה לך את ה-IP החיצוני שלך בשורה האחרונה של לוג הפעילות שלה, כי היא הרי חייבת לעדכן את הכתובת הקבועה שלך, נניח moishe.no-ip.org אל אותו IP חיצוני שיכול להשתנות מדי פעם.

פורסם

כן, חשבתי להציע לו את זה, הבעיה היא שצריך לפתוח חשבון שם...

אם אתה רוצה, כפרוייקט קטן, אתה יכול לבנות תוכנית ב-VB שיושבת ב-System Tray וקוראת כל שעה את הנתונים מהאתר whatismyip או משהו... זה דווקא אמור להיות פתרון פשוט ונחמד.

אני מניח שמישהו איפשהו כבר עשה דבר כזה :)

פורסם

השאלה היותר מעניינת/רלבנטית היא בשביל מה הוא צריך את ה-IP החיצוני שלו מוצג כל הזמן. יש סיבה מסויימת? לפעמים אנשים מבקשים דברים כי הם חושבים שזה מה שהם צריכים, כאשר משהו אחר שהם לא מודעים אליו אולי (נניח no-ip) פותר להם את הבעייה הרבה יותר חכם וקל בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

אני תומך בלקוחות מרחוק וקשה להם לרשום www.whatismyip.com בכל פעם... (מתקשים במחשבים)

פורסם

אני תומך בלקוחות מרחוק וקשה להם לרשום www.whatismyip.com בכל פעם... (מתקשים במחשבים)

ולהגיד להם להוריד תוכנה יותר קל?

פורסם

אני מתקין אצל הנתמכים אצלי ultravnc ויוצר להם קיצור דרך (לקובץ batch פשוט) על הדסקטופ, ב-quicklaunch וב-all programs. ברגע שהם לוחצים עליו המסך שלהם קופץ על המחשב שלי (כלומר אני שולט במחשב שלהם). כך אני יכול לתמוך גם באבא שלי שגונב סיגנל אלחוטי מהשכן שאחרת אין דרך (חינמית) להתחבר אליו (הראוטר של השכן מקונפג לא להעביר תקשורת נכנסת ל-IP הגנוב ואני לא רוצה לשחק לשכן בראוטר). כלומר הצד הנתמך מאחורי קיר אש/ראוטר ואני עדיין תומך בו (כי הצד שלי מקונפג לקבל תקשורת נכנסת בפורט המסויים, 5500 ל-listening client). כמו כן אני זה שמחזיק כתובת קבועה, לא הצד הנתמך שכמעט אף פעם אין לו צורך בכזאת.

הקובץ:

@echo off
c:
cd "C:\Program Files\UltraVNC"
start winvnc -run
ping -n 2 127.0.0.1 > nul
start winvnc -connect myname.no-ip.org
exit

הרבה יותר אמין/מהיר/קליק/יציב/איכותי מ-remote assistance

נסה ותהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים