עבור לתוכן

בעייה נפוצה ב Visual Studio.Net (500 Server Error)

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה להפעיל פרוייקט Web Application אז מופיעה לי ההודעה הבאה

Http/1.1 500 Server Error

מישהו ידוע מה הפיתרון לה? ניסיתי כל מיני הסברים שהופיעו בפורומים בחו"ל ושום דבר לא עזר.. למישהו יש פתרון אחד לבעייה ?

פורסם

(1) האם ניסית את ה- aspnet_regiis -i

(2) אתה לא במקרה רץ על XP 64 כי אם כן יש לזה פתרון אחר, אני מניח שלא אז אני לא אפרט

(3) נסה גם iisreset

(4) האם זו הפעם הראשונה שתה מנסה להריץ asp.net על התחנה שלך או שבעבר יישומים רצו לך תקין

(5) תבדוק מה כתוב ה- event log , מומלץ קודם לנקות את כל ההודעות, להריץ את היישום שלך עד לתקלה ואז לראות מה נכתב ב- event log

(6) לפעמים התקנה מחדש של IIS עוזרת במקרה זה

(7) האם התקנת Front Page 2002 extentions ?

(8) האם ב- IIS תחת ה- Web Service Extentions , שירותי ה- ASP ו- ASP.NET מאופשרים ?

פורסם

אם יש לך אקספלורר תוריד את האפשרות(במתקדם): הצג הודעות HTTP ידידותיות(או משהו בסגנון).

בFF אני לא יודע איך עושים את זה.

תגיד לנו מה הבעיה בידיוק.

יכול להיות שהיא בדף עצמו שאתה מציג.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה קשור למה שאתה אמרת כי זה בכלל לא קשור לאקספלורר, זה לא מגיע עדיין לאקספלורר, זה מודיע את זה בהודעת שגיאה כשמנסים לפתוח פרוייקט בויז'ואל סטודיו (Web Application לדוג').. פרוייקטים שלא קשורים לסרבר כמובן שניתן לפתוח..

ולראשון שהגיב, בעיקרון זו בעייה אצל חבר שלי, והוא טוען שהוא ניסה את כל מה שרשמת.. וזה לא עזר..

פורסם

אני לא חושב שזה קשור למה שאתה אמרת כי זה בכלל לא קשור לאקספלורר, זה לא מגיע עדיין לאקספלורר, זה מודיע את זה בהודעת שגיאה כשמנסים לפתוח פרוייקט בויז'ואל סטודיו (Web Application לדוג').. פרוייקטים שלא קשורים לסרבר כמובן שניתן לפתוח..

ולראשון שהגיב, בעיקרון זו בעייה אצל חבר שלי, והוא טוען שהוא ניסה את כל מה שרשמת.. וזה לא עזר..

תבדוק אם הבעיה היא בסיסית ב- IIS לא דרך ה- Visual Studio

כלומר בספרית ה- inetpub תחת wwwroot תפתח ספריה

אחה"כ תגדיר ב- IIS ספריה וירטואלית שתצביע על הספריה הפיסית

תחת הספריה הפיסית פתח ב- notepad קובץ עם סיומת aspx

ותכתוב בו קטע קוד קצר כמו

<%@ Page language="c#"%>

<script runat="server">
public void Page_Load(object sender,EventArgs e)
{
Response.Write("Hello World");
}
</script>

לך ל- IIS ותנסה לעשות browse לדף עצמו וכפי שהמגיב השני אמר תוודא שהאופציה show friendly errors לא מסומנת ב- IE

אם תוכל לצטט את מה שכתוב לך ב- Event Log לאחר השגיאה ייתכן שנוכל לעזור לך טוב יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים