פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר אני יודע רק טיפה משתנים בנוסחה מתמטיקאית...אני צריך שיתנו לי תרגילים,ואין לי מי,אז אני מבקש ממכם עזרה.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים תבנה מערכת כמו PHPBB או PHPNUKE. הוא לא ביקש פרוייקט לשנה הקרובה, רק תרגיל למתחילים.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר הוא לא ביקש פרוייקט לשנה הקרובה, רק תרגיל למתחילים. בדיוק. מקווה שתעזרו לי,אני רוצה להתקדם ולא להשאר כל הזמן באותו מקום.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים כעיקרון אין הרבה תרגילים שאפשר לתת רק על משתנים. כשתלמד עוד דברים תוכל לשלב הכל ואז יהיו תרגילים.התרגיל היחידי שיש למשתנים זה:צור משתנה BLA.שים במשתנה את המספר 20.צור משתנה BLA2שים במשתנה את המחרוזת "Im expert in PHP".סליחה על רשעותי מקודם.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר לא נורא אחי...חחותגידו לי אם זה נכון:לראשון:<?$bla=%#$%%;echo 20;?>לשני:<?$bla2="im experet in PHP";echo $bla2;?>זה טוב?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים תרגיל נחמד שהיה לי בקורס ++C:בנה תוכנית אשר לוקחת מספר שנה לועזית ובודקת האם היא מעוברת או לא.ברמה שלך של PHP אתה לא יכול לבצע קלט אז פשוט תאכסן את מספר השנה בתוך משתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.