פורסם 2006 בינואר 2819 שנים יש לי צורב NEC 3550Aובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL).על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון?ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אם הנגן DVD בסלון הוא ג'נרי עדיף מדיות שהן DVD-R כי יש מצב שהוא לא יתמוך ב DVD+R למרות שהיום בכל הנגנים DVD+R זה סטנדרטי ואפילו בג'נרים... אבל אל תסתכן תקנה DVD-R. בקשר למותג המדיה תקנה VERBATIM או TAIYO YUDEN הם הכי איכותיים שאני מכיר והשתמשתי (מניסיון).
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר אז DVD-R זה בטוח יפעיל?יש הבדלים בין "+" וה "-" באיכות\מהירות?בקשר לחברה אני כבר יבחר לפי הזמינות, זה פחות חשוב אבל.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים 99% ש DVD-R בטוח יפעלאין ההבדל מהותי באיכות/מהירות, כל מקרה לגופו לפי איכות הדיסק.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים DVD-R הוא על בטוח יפעל ואין הבדל משמעותי בין DVD+R ל DVD-R.בקשר למה שאמרת... שהחברה זה פחות חשוב... תחשוב שנית.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים זה לא משנה אם זה פלוס או מינוס קודם כל רוב הסיכויים הדיוידי שלך תומך גם בפלוס ואם הוא לא תומך אז ה NEC שלך יודע לעשות BITSETTINGS שזה אומר להפוך את המדיה שלך לפורמט DVDROM ואותו כל דיוידי קורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.