עבור לתוכן

רוצה לסגור על קירור לכרטיס

Featured Replies

פורסם

מתלבט מאוד לגבי השתיים האלו,מי יקרר טוב יותר את הכרטיס ? ומי יביא את ה O.C שלי לרמה גבוהה יותר ? :s05:

רוצה לסגור כבר השבוע אז אודה להמלצתכם.

1. Arctic-Cooling ATI Silencer 5 - rev.2

2. ZALMAN VF700-Cu

פורסם

יש מיליון דיונים על זה.

הסיילנסר טוב יותר כי הוא מוציא את האויר החם מחוץ מלחשב ולא זורק אותו בחל המארז.

פורסם

לא הייתי יוצא בהצהרה כזאת חד-משמעית.ממה שאני קראתי שניהם מעולים,ובבנצ'ים שעשו להם היה אפילו יתרון בחלק לזלמן.אני בסופו של דבר לאחר דיון פה ובקריאת פורומים וביקורות קניתי את הזלמן.

http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Vf-700/1.php

פורסם

אין כמעט הבדל, שניהם מקררים טוב, אולי מעלה-שתיים לטובת כל אחד מהם, תלוי בכרטיס ובאוורר המארז.

אבל בתכל'ס ההשפעה של הזלמן על סביבת המארז היא שלילית לעומת הסיילנסר שמוציא אויר חם מחוץ למארז וככה גם מקרר את הכרטיס וגם את המארז.

פורסם

בשום מקום זה לא כתוב.נהפוך הוא,אם קראת את הביקורת ששלחתי בלינק הוא אומר בפירוש שלמרות שהזלמן לא מוציא את האויר החוצה הוא משפיע על מאוררי המארז בכך שהוא מוריד את הטפ' הכללית.

אבל אנחנו אומרים את אותו הדבר פחות או יותר.רק נראה לי שאי אפשר להגיד חד משמעי מי טוב יותר,למרות שבכמה ביקורות שקראתי הזלמן לקח. :xyxthumbs:

ציטוט מהמסקנה הסופית:

The Zalman VF700-Cu performed better at 12V but the results could have been a bit different though if I hadn't test the two coolers with a open case. Since the Arctic NV Silencer 5 blows out the "used" cold air out of your case but the VF700-Cu hands over that job for the case fans. If we take a look at the sound levels of the two coolers then I would say that the Zalman VF700-Cu is for sure much more silent at 5V than the NV Silencer 5, but at 12V the NV Silencer 5 is a bit more silent than the VF700-Cu. Overall, I'll pick the Zalman VF700-Cu as the winner between these two coolers.

פורסם

זה דיון שאין בו החלטה חד משמעית אף פעם.

אני אישית עם הסיילנסר ומרוצה ממנו.

פורסם

נכון,ולכן לדעתי ההחלטה שלו תהיה ע"פ התקציב,וע"פ המשפט:היופי שוכן בעיני המסתכל.

אגב,עם איזה כ.מסך אתה?והאם ב-OC?

פורסם

אני מציע לך את הקירור הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041

זה הקירור אוויר הכי טוב לכרטיסי מסך שאני מכיר והוא עולה בערך 50-60 יותר מהשניים שביניהם אתה מתלבט אבל לדעתי שווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

נכון,ולכן לדעתי ההחלטה שלו תהיה ע"פ התקציב,וע"פ המשפט:היופי שוכן בעיני המסתכל.

אגב,עם איזה כ.מסך אתה?והאם ב-OC?

GTO2 עם O.C של 540/600 :xyxthumbs:

dennis14 תודה אבל התקציב גם גבוה ממה שאני מתכנן להוציא וגם לא בטוח שההקירור מתאים לכרטיס שלי.

פורסם

אני לא בטוח אבל כנראה שלא.

יש להם באתר גרסה משופרת v-1 ultra שמתאימה ל-x850 וכנראה שגם לכרטיס שלך אבל לא מצאתי את זה בשום חנות.

פורסם

לארטיק יש גם עוד ייתרון שהוא מקרר את הזכרונות גם,עם הזלמן תצטרך לקנות קירור לזכרונות בנפרד.

אני בכל מקרה הייתי הולך על הארטיק

פורסם
  • מחבר

בזה אתה לא צודק,הזלמן מגיע גם עם היטסינקים לזיכרונות.

פורסם

בזה אתה לא צודק,הזלמן מגיע גם עם היטסינקים לזיכרונות.

אתה בטוח?

כי לפי התמונות שראיתי הוא מגיע בלי.

ראיתי תמונה אחת שהוא מורכב עם הההיטניקים הכחולים האלו של זלמן,אבל זה מגיע בכלל עם הקירור הנ"ל?

פורסם

כן, הוא מגיע עם הכחולים.

פורסם

הבנתי.

אם ככה אני לוקח את דבריי חזרה.

אבל לארטיק יש עדיין את הייתרון שהוא מוציא את האויר החם אל מחוץ למארז לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים