פורסם 2006 בינואר 2719 שנים שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלאארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציותבתודה דני
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים איזה קבצים וספריות בדיוק יש לך?יש לך ספריה Video_TS?בעיקרון אתה עמור לבחר DVD-Videostone cold אולי הוא הוריד סרט חינם (חוקי)? מה אתה ישר קופץ?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר איזה קבצים וספריות בדיוק יש לך?יש לך ספריה Video_TS?בעיקרון אתה עמור לבחר DVD-Videostone cold אולי הוא הוריד סרט חינם (חוקי)? מה אתה ישר קופץ?צרבתי ובסרט היה צלילים אבל לא היה את הדיבור באנגליתנ.בצרבתי ב dvd videoובתיקייה של האודיו לא היה כלום אז הכנסתי רק את הוידיאו לוידיאוקיצר הלכה לי השבת .......
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ב-DVD שאמור להציג וידאו הספריה Audio_TS ריקהצרבת בסדרלא הבנתי מה בדיוק הבעיה בקולבאיזה פורמט הרסיבר מזהה את הקול? זה Dolby?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר ב-DVD שאמור להציג וידאו הספריה Audio_TS ריקה צרבת בסדר לא הבנתי מה בדיוק הבעיה בקול באיזה פורמט הרסיבר מזהה את הקול? זה Dolby? א. תודה על הניסיון לעזור ב.את הוידיאו לא הכנסתי כי לא היה לי מה להכניס הכנסתי רק את הוידיאו והפעלתי רגיל בדי וי די , אין לי רסיבר ואת כל הדברים האלה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ויש אפקטים אבל אין קול?מוגדר ב-DVD שלך שמחוברים אליו רק 2 רמקולים ולא סראונד?ברוב הסרטים עם סראונד הקול מגיע מהרמקול המרכזי והאפקטים מסביב, יכול להיות שה-DVD שלך משדר ל-5 רמקולים ורק 2 מם קיימיםתנסה גם להפעיל את הסרט במחשב ותראה אם שומעים דיבורים
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר הפעלתי את הסרט במחשב והכל היה טוב ויפה פעל מצויןאז מה הבעיה בטלוויזיה?מה אפשר לעשות ?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ב-DVD שמחובר לטלויזיה כנס לאפשרויות ובאפשרויות audio תקבע לו שיוציא סטראו ל-2 ערוצים ולא סראונד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.