פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אמממיש את IAF שהוא מאוד מאוד ישן ולא סביר שיעבוד על WinXP, בזמנו היו פאצ'ים שאיפשו להפעיל על XP, אבל קהילת הרשת של המשחק נכחדה ואיתה גם כל הפאצ'ים והעזרים.מה שכן יש זה USAF, מאותם יוצרים של IAF אך יותר מתקדם - הן מבחינת גרפיקה והן מבחינת הקמפיין. הסימולטור עצמו לא קשה בכלל ותסדר עם ג'וייסטיק + איזה 10 כפתורים....אם תצליח למצוא אותו הוא יהווה כניסה נחמדה לעולם הסימולטורים.יש גם את IL-2 של Ubisoft וכל ההרחבות שלו וההמשכים. גם הוא לא קשה. הוא מבוסס על מלחמת העולם השניה.תהנה
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים למה? מה שהצעת הוא רחוק מלהיות "אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן "
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אההה אבל זה המשחק הכי טוב לפי דעתי של מטוסים.אבל זה לא מה שהוא ביקשזה כמו שמישהו יבקש מפרט ב 3000 ואני יתן לו מפרט ב 20000 ויגיד זה יותר טוב
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אההה אבל זה המשחק הכי טוב לפי דעתי של מטוסים. בזה אני מסכים איתך! יש לזה הרחבות שחבל על הזמן...
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים IAF עובד לי טוב ב-XPאני אחפש לך ברשת מישחק סילומטור טוב !! .........בתנאי שהיה לי זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.