עבור לתוכן

האינטרנט מתנתק כל פעם שמדברים בטלפון

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, אבל אולי מישהו פה יצליח לפתור לי את הבעיה.

יש לי רשת ביתית של בזק בינלאומי, עם ראוטר אלחוטי, עכשיו בזמן האחרון כל פעם שיש טלפון, שמישהו מדבר בטלפון, מנתק את הטלפון, מחייג וכו'.. האינטרנט מתנתק ובמהלך כל השיחה ישנם ניתוקים ואי אפשר לגלוש כלל באינטרנט.

פעם ראשונה שזה קורה לי, אני נמצא עם הרשת ביתית כבר חצי שנה ולא קרה דבר כזה בעבר, פעם ראשונה שזה קורה.

התקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לי שזה קשור לפילטר ושאני צריך לשים פילטר בכל מקום שיש טלפון בבית, עכשיו יש לי רק 2 פילטרים שמחוברים לחלק מהטלפונים אך יש טלפונים שאין בהם פילטר, בכל מקרה לא היה פילטר גם לפני זה ובלי הפילטרים לא הייתה שום בעיה כזו, כשהתקינו לנו את הרשת ביתית בבית החדש (אני גר פה כבר חצי שנה עם הרשת ביתית) אמרו לנו שבזק כבר בנו פה תשתיות או משהו כזה ולכן לא צריך פילטרים או שום דבר אחר, אני חושב לא בטוח, בכל מקרה, מישהו יודע מה הבעיה?

תודה רבה ויום טוב

פורסם

אמרו לך לשים פילטרים, אז תשים פילטרים. מה הבעייה? פילטר עולה בדיוק שקל וחצי.

פורסם
  • מחבר

אני אקנה זו לא הבעיה, פשוט איך אתה מסביר את זה שגם כשלא היו פילטרים זה לא קרה?

פורסם

האם יש לך טלפון אלחוטי דיגיטלי DECT?

אם כן זאת הבעיה, נסה להרחיק אותו ככל שאפשר מהראוטר וצפה לטוב, כי זה לא בטוח יעזור.

אם זה לא אלחוטי דיגיטלי אז אני לא יודע מה הבעיה.

נראה לי שהפילטרים נועדו יותר למנוע רעשים בקו הדיבור מאשר להגן על אותות ה ADSL.

פורסם
  • מחבר

כן קנינו לאחרונה טלפון אלחוטי דיגיטלי, אך אין לי מושג מה הכוונה DECT, הטלפון נמצא קומה מתחת לראוטר ולמודם בכלל, אין איזשהי אפשרות לפתור את הבעיה?

פורסם

כן קנינו לאחרונה טלפון אלחוטי דיגיטלי, אך אין לי מושג מה הכוונה DECT, הטלפון נמצא קומה מתחת לראוטר ולמודם בכלל, אין איזשהי אפשרות לפתור את הבעיה?

DECT זה קיצור של Digital Enhanced Cordless Telphone

בקיצור טלפון אלחוטי דיגיטלי - הבעיה היא שהוא עובד בתדרים של 2.4Ghz שמקבילים לתדר של האינטרנט האלחוטי (טעות מצערת).

אין הרבה מה לעשות חוץ מלנסות להרחיק אותם אחש מהשני - אבל זאת בעיה כי מסתובבים עם הטלפון בבית.

אולי תנסה לבדוק תדרים שונים לאינטרנט יש לך מ 1-11 אבל גם זה לא ממש עוזר - בקיצור קצת ניסויים אם הצלחת הרווחת. אם לא אז או שתתרגל לניתוקים (קטלני ל emule) או שלא תשתמש באלחוטי ותקנו אלחוטי רגיל - לא DECT

פורסם

DECT שפועל בתדר של 1.8GHz מתנגש עם התדרים של Wi-fi מסוג b/g, או רק DECT שפועל בתדר של 2.4GHz?

פורסם

Wi-Fi עובד ב 2.4G ולכן רק DECא של 2.4 מפריע, שזה רוב הטלפונים שמוכרים בארץ.

אם לך יש DECT 1.8 אז זאת לא הבעיה.

פורסם

זה ממש מוזר ש-WiFi ו-DECT משתמשים באותו תדר (2.4GHz).

אני מעוניין לרכוש DECT, וחשבתי שה-2.4GHz עדיף, אבל עכשיו אני ארד ממנו.

כדאי לקנות DECT שעובד בתדר של 1.8GHz, או שיש משהו שמתנגש גם איתו?

פורסם
  • מחבר

באמת זה הטלפון שיש לנו, רשום עליו: 2.4GHz

ואתה צודק זה באמת קטלני לאימיול שלי, אני לא מצליח כמעט להוריד ממנו בתקופה האחרונה.

טוב נראה כבר מה לעשות, תודה רבה רבה לך, עכשיו לפחות אני יודע מה הבעיה.

עזרת לי.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים תדרים שונים לאינטרנט?

פורסם

התחום הזה די צפוף היות ולהרבה ישומים אין צורך ברשיון כדי להשתמש בתדרים מהתחום הזה.

למי שרוצה לקרוא עוד על הבעיה ולדעת בדיוק מה התדרים ומי משתמש בתחום הזה יש את המסמך הזה:

http://www.aegis-systems.co.uk/download/ISM2.pdf

פורסם

זה נכון ש-WiFi ו-DECT משתמשים באותו תדר (2.4GHz). כתוצאה מכך תהיה התנגשות ביניהם וזה ישפיע על מחשבים שמחוברים אלחוטית--לא אמור בכלל להשפיע על אופן החיבור של הנתב לאינטרנט! .

ברוב המקרים,שינוי ערוץ השידור של הרשת האלחוטית בנתב פותר את הבעיות של ההתנגשות בין הרשת האלחוטית לטלפונים דיגטלים אלחוטים.

מה שיכול להשפיע על החיבור של הנתב לאינטרנט הם:תוכנות p2p שרצים ברקע,פקס שמחובר לאותו הקו או רעשים שיש על קו הטלפון וגורם לבעיות סינכרון.

פורסם
  • מחבר

יש פקס שמחובר לקו הזה ובאמת יש רעשים לפעמים על קו הטלפון כאילו שמישהו שולח פקס.

פורסם

ארז,

תנסה להרחיק את בסיס הטלפון מהראוטר כמה שניתן, ותנסה להחליף ערוץ בראוטר ל 1 או 11 ותראה מה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים