פורסם 2006 בינואר 2619 שנים שלום לכולם מישהו יכול לומר לי או לכוון אותי למדריך שמסביר איך לכתוב לקובץ ולקרוא ממנו בjavascript? תודה רבה
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים חיפוש קצר בגוגל מעלה את העובדה שלא ניתן לצערנו:http://www.javascripter.net/faq/writinga.htmהפתרון שאני יכול להציע לך הוא לעשות בדף iframe בצורה הבאה:<iframe width="1" height="1" src="file.html" name="someframe"></iframe>תיצור קובץ PHP באופן הבא:<?file_put_contents("file.html", "<script>var x = cotent to write to file</script>");?>ותקרא את הנתונים באמצעות גאווה סקריפט באופן הבא:<script>var y = frames["someframe"].x;</script>
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים חיפוש קצר בגוגל מעלה את העובדה שלא ניתן לצערנו:למה לצערנותאר לך ש-JS היה יכול ליצור לך קבצים על המחשב
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים למה לצערנותאר לך ש-JS היה יכול ליצור לך קבצים על המחשבכמו בכל טכנולוגיה או אפשרות ישנם יתרונות וחסרונות.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים ב JAVASCRIPT פרופר אפשר רק לכתוב מידע ל COOKIE של האתר הנוכחי שאתה נמצא בו ולקרוא אח"כ.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים אתה כן יכול לעבד קבצי XML בעזרת ActiveXכלומר זה לא תכונה טהורה של השפההסקריפט הבא לדוגמא יעבוד לך ב- IE ובדפדפנים הוא יכול להראות מעט שונהחסרון נוסף הוא שאתה תלוי בהגדרות אבטחה של הדפדפן , אם ההגדרות שלו גבוהות אזי הסקריפט שלך לא ירוץ<script language=javascript>function Test1(){ var xml1 = new ActiveXObject("MSXML2.DOMDocument"); xml1.loadXML("<root>Hello World</root>"); xml1.save("C:\\1.xml");}
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים תגדיר בדפדפנים הוא יכול להראות מעט שונה ? כל דפדפן שהוא לא CRAP IE לא יעבוד עם זה או שאני טועה? (אם כבר יש שיטות כמו להשתמש ב FLASH בשביל לאכסן מידע ואז זה יותר גודל ונורמלי מ COOKIE, ואמור לעבוד בכל דפדפן תומך FLASH).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.