פורסם 2006 בינואר 2519 שנים בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדתבפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאתמה לעשות???????מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לי קרה דבר אחר אני מכיר את הרגשה ! :'( וחבל שתמשיך שמירה של מישהו אחר תעשה חדשה אלב תגבה אותה כל יום או כל כמה זמן ותחפש תשובה לביעה שלך בפורומים של EA או בגוגל כי אני אישיות לא שמעתי על הבעיה הזאת :s05:
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר יש לי נסיון רב במיוחד אם הדברים האלה.זה לא פעם ראשונה שזה קורא לי,היו עוד המון משחקים שזה קרא לי ופשוט החלטתי לפרושהרגשה כל כך מעצבנת ומרגיזה יש רק ברגעים כאלה.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר זה קורה לי רק במשחק הזה,כל שאר המשחקים שקרא לי זה היה בפלייסטישן 2. davvon אם זה ספאם אז מה זה ההודעה שלך? מישהו יכול בקשה להביא אתר אם שמירות או משהו כי אני ממש רוצה לגמור את המשחק הייתי אמור לסיים אותו ממזמן.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים המשחק הזה מרגיז ברמותכל המירוצים הרגילים והבלקליסטים קליםורק ה MileStones עם המשטרה כשה Heatlevel עולה מעל 4 מתחיל להיות קשה כמו גיהנום
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים כמו שאמרו מישחק דפוקאני סימתי תמישחק ב100% (טרינר בחלק מהמירדפים)ואחרי 50% בעצם ראיתה הכל וזה רק חוזר על עצמו יותר ויותר אני ממליץ לימחוק תמישחק וזהו
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר זה כבר לא ממש עוזר לי מה שאמרתה לי,את זה אני כבר יודע אני רק רוצה שמירה של 50% או 40% אני סף הכל רוצה כבר לסיין את המשחק המזדיין הזה הוא המשחק הכי מעצבן שהיה לי בחיים...התקנתי אותו ואחרי שפירמטתי והתקנתי את המשחק שוב הוא החליט להפסיק לעבוד מחקתי והתקנתי אותו 5 פעמים ובפעם החמישית פתאום הוא החליט לעבוד ואז אחרי שהגעתי ל 43% השמירה הפסיקה לעבוד ואז שיחקתי שוב והגעתי ל 53% שזה בלק ליסט 6 ושוב השמירה החליטה להפסיק לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.