עבור לתוכן

מי ששיחק FEAR ....לכאן PLZ

Featured Replies

פורסם

אני משחק כבר שעתיים ומנסה להבין למה המשחק הזה קיבל ציונים כל כך טובים

מישהו מוכן להסביר לי מה יש בו שאין ב QUAKE 4 ....או DOOM3....?

אותו דבר רק פחות טוב מהם

והגרפיקה רגילה לגמרי !

המשחק מתפח ונהיה יותר מעניין \ יותר גרפי בהמשך או שנשאר ככה בעיקרון ??

כי אז באמת חבל לי על המקום והזמן

?

מישהו סיים אותו ?

פורסם

חשבת לסיים אותו ואז להעביר ביקורת? :s07:

פורסם

אני מאוכזב ממנו, שיחקתי עד האמצע לדעתי,

וכמעט כבר שרפתי את הכרטיס ב-oc, בשבילו, יש לו מנוע גרפי מחורבן :bash:

לדעתי המשחק הזה צריך להיות בנדל של, 7800gtx או 1900xtx.

בכללי המשחק טוב, אם יש לך כרטיס high end :-[

פורסם

יש לי GeForce 6800NU שזה לכל הדעות לא הצעקה האחרונה והמשחק עבד ברוב ההגדרות על High ברז' 1024\768.

זה לא מנוע קל, אל תצפו לשחק איתו עם GF4 ועם זאת, אין סיבה שכרטיסי Low-Mid לא יריצו אותו סבבה.

פורסם

יש לי GeForce 6800NU שזה לכל הדעות לא הצעקה האחרונה והמשחק עבד ברוב ההגדרות על High ברז' 1024\768.

זה לא מנוע קל, אל תצפו לשחק איתו עם GF4 ועם זאת, אין סיבה שכרטיסי Low-Mid לא יריצו אותו סבבה.

קשה לי להאמין, אולי המנוע הפיזיקלי אצלך מכוון על הגדרות נמוכות?

לי יש 6800gs, משחק ברזולוציה של 1280x1024, בהגדרות גבוהות, רק הצללות רכות לא פועלות.

והמשחק בקושי מגיע 20-30 fps. ???

פורסם

תאמת לא אהבתי תמישחק,מישחק חרוש כמו כול מישחק עתידני\פעולה[מה שזה לא יהיה].

פורסם

קשה לי להאמין, אולי המנוע הפיזיקלי אצלך מכוון על הגדרות נמוכות?

לי יש 6800gs, משחק ברזולוציה של 1280x1024, בהגדרות גבוהות, רק הצללות רכות לא פועלות.

והמשחק בקושי מגיע 20-30 fps. ???

לא, גבוהות.

(שם לב שיש High ויש Ultra High (לא סגור שזה השם המדויק אבל יש דרגה אחת מעל High) אני על High ולא על Ultra High)

פורסם

יש HIGH ויש MAXIMUM .

לפי דעתי הוא אחד הטובים שיצאו די הרבה זמן. גם הגרפיקה וגם העלילה.

היה אחד שהזכיר את קוויק. יצא לי לשחק בו מעט (היה משעמם אז מחקתי), וFEAR הרבה יותר טוב ויפה ממנו.

והמערכת שלי סוחבת את ההגדרות הכי גבוהות (גרפיקה ופיסיקה) כמו גדולה.

פורסם

הגדולה שלו היא לא בגרפיקה, למרות שהיא טובה מאוד.

אלא בסצנות האקשן העמוסות שיש בו שפשוט נראות מדהים עם כמויות האפקטים המדהימים שהכניסו שם והאויבים שהופכים כל סצנה בכזאת למיוחדת ומאתגרת.

עוד דבר שהופך אותו למשחק גדול זאת האווירה, להבדיל מדום וקוויק שממש התאמצו ליצור סביבה מדימה מלאת במפמינג וכ'ו.., פייר משקיע באווירה של השלבים (סאונד איכותי,תאורה,אפקטים, וסצנות כתובות טוב).

וכמובן מולטי שולט :)

פורסם

אני לא זוכר משחק שנהנתי בו בשנה האחרונה כמו פיר

יש לו גראפיקה מדהימה, ה- slowmo מצויין ואפקטים מדהימים, ולא רק זה, גם הסאונד מאוד מכניס אותך לאווירה

פורסם

לדעתי זה סתם עוד משחק....

יש לו מנוע גרפי מחורבן ו-gameplay לא משהו, שיחקתי עד אמצע המשחק עד שנמאס.

פורסם

אני לא זוכר משחק שנהנתי בו בשנה האחרונה כמו פיר

יש לו גראפיקה מדהימה, ה- slowmo מצויין ואפקטים מדהימים, ולא רק זה, גם הסאונד מאוד מכניס אותך לאווירה

אני בדעה שלך , גם מי שאוהב משחקים מפחידים - הוא יותר מפחיד מדום 3 ,האווירה מאוד מורגשת במשחק , מה גם שזה משחק פעולה טוב ..

ה AI נותן פייט טוב (אפילו שהוא מתוסרט) כיף לשמוע את האוייבים מדברים באמצע הקרב וכיף לראות איך שהם מגיבים להתנהלות שלך, ה SLOWMO הוא באמת להיט ולא נמאס כמו במקס פיין (אין כמו לזרוק רימון בSLOWMO על קבוצת אוייבים ) הסיפור קצת מועבר בדרך מוזרה (דרך הודעות בטלפונים) אבל עדיין הוא טוב ולא קונבנציונלי .. חוץ מזה הסאונד באמת מרשים

פורסם

עם המחשב המעפן שלי ו1GB זכרון אני סוחב אותו יפה מאוד

כשאביא את המעבד השני שלי (2.8GHZ) כנראה המשחק יעבוד אף יותר טוב

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אהבתי תמישחק

פורסם

כאחד שסגר את פיר אני חייב להגיד שהגראפיקה והאפקטים של המשחק מדהימים ובאמת הביאו רמה חדשה בנושא התאורה והצללים... בכל מקרה מבחינת משחקיות וכיף בכלליות המשחק עושה עבודה טובה אבל אחרי איזה 7 אינטרבאלים פשוט נמאס קצת :|

אפשר להגיד שסגרתי אותו בכוח וכבר באינטרבל האחרון (עם הרוחות) צעקתי "קיבינימט שייגמר כבר" אבל בכלליות אני שמח ששיחקתי במשחק, רק בשביל שאני אבין הכל במשחק ההמשך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים