פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אני חדשה פה..אז תבינו..בבקשה תעזרווו לייפירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים...ואני לא מצליחה להתקין את הסורק...ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים..הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה...איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים 1:תעדכני את הוינדוס מהאתר של MICROSOFT.2:תתקיני אנטיוירוס,או Kaspersky או NOD 323:בעמוד הראשי יש מדריך לתחזוקת המחשב,תעבדי לפיו.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אמ.. איך זה בדיוק יחזיר לה את הסורק? בכל מקרה תבדקי של איזו חברה הסורק ואיזה דגם, כנסי לאתר שלהם ומשם תורידי דרייברים לסורק. ככה גם תקבלי את הדרייברים הכי חדשים. אם את מסבתכת את יכולה לכתוב פה את השם של הסורק והדגם ובטוח מישהו יעזור לך למצוא להם דרייברים (:
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תנסי להתקין מ-SAFE MODE (סיכוי נמוך - אבל מי יודע).ואם לא עוזר - תריצי msconfig ותבחרי Diagnostic Startup. תאתחלי מחשב במצב המאוד מוגבל הזה וכך אולי ההתקנה לא תתנגש עם משהו בזיכרון.בסוף התהליך צריך להריץ שוב msconfig ולהחזיר ל-Normal Startup.בהצלחה
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לפעמים שההתקנה מגיעה ל99% היא לא מפסיקה אבל זה ניראה כאילו היא הפסיקהתנסי להתקין ותחכי עד שההתקנה ניגמרת אולי זה הבעיה
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים למה ההתקנה מפסיקה? אין הודעת שגיאה או משהו?וחוץ מזה, ברוכה הבאה לפורום. אנא קראי את חוקי הפורום, ולאחר מכן ערכי את כותר הדיון כל שתכיל את תמצית השאלה.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לפעמים שההתקנה מגיעה ל99% היא לא מפסיקה אבל זה ניראה כאילו היא הפסיקהתנסי להתקין ותחכי עד שההתקנה ניגמרת אולי זה הבעיהצודק! לפעמים לוקח עד רבע שעה אפילו במחשב חדיש.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר עדיין לא הצלחתי... ניסתי להוריד מהאתר את הדרייברים.. זה שוב מתקין עד 99%.... למישהו יש רעיון אחר??.. בבקשהההה... גלית
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים עדיין לא הצלחתי... ניסתי להוריד מהאתר את הדרייברים.. זה שוב מתקין עד 99%.... למישהו יש רעיון אחר??.. בבקשהההה... גלית גלית כמו שאמרתי לפעמים ההתקנה מגיע ל99% (זה קורה גם ב100% לפעמים) והיא לא מפסיקה אבל אפשר לחשוב שכן זה קרה לי הרבה במדפסות פשוט תעזבי תמחשב ותמתיני איזה 30 דקות- בזמן הזה או שההתקנה תושלם או שמשהו באמת דפוק
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ערכי באופן מיידי את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה, ולא הדיון יינעל וחבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.