עבור לתוכן

בעיה בצריבת סרטים שכבר אכלה לי את החיים... אני ממש משתגע!

Featured Replies

פורסם

הורדתי מספר סרטונים עם תרגום מובנה בפורמט AVI שכל אחד מהם שוקל 350MB...

[חשוב לציין שכולם עבדו מצויין]

את כולם העברתי בעזרת WINAVI לפורמט DVD...

עכשיו כדי להכניס את כולם לדיסק DVD אחד השתמשתי בתוכנה המדהימה DVD SHRINK

כולם הוכנסו לדיסק אחד ובדיקה הראתה שהכל מצויין

פתחתי את נרו, העברתי את כל הקבצים וצרבתי... [נק 3450A]

הבדיקה של נרו בסוף הראתה שהכל נמרב כמו שצריך

לקחתי את דיסק למכשיר הDVD בבית - יש תמונה איכותית מאוד... יש קול מצויין... ו...רק חצי תרגום!

הכוונה בזה היא שרק רואים את השורה העליונה בתרגום!!!

כל מה שעשיתי לא נתן לי לראות את השורה השנייה...

צרבתי סרט אחר על מדיה אחרת ושוב - רק שורה אחת רואים!

לקחתי את הדיסק על כל הסרטונים למחשב וניסיתי להפעיל...

הווינדוס מזהה אותו בקלות - אבל המדייה פלייר לא מפעיל אותו!!

בעזרת DVD SHRINK העתקתי את הסרט למחשב והצלחתי להפעיל את אותו ושוב ללא כתוביות עם בונוס - גם אין קול!!!

אני כבר משתגע!!!

מה עושים?!

לאן נעלמה השורה ההיא?!

וזה לא רק בדיסק אחד...

תודה מקרב לב לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?!

אני כבר נואש...

:kopfpatsch:

פורסם

שלום,

מהתיאור שלך יש לי הרגשה שמדובר בפורמט צפייה, 16:9 (מסך רחב) לעומת 4:3 (מסך מלא) אולי צרבת את הסרטים בפורמט מסך רחב והDVD שלך מכוון לקרוא ולהציג מסך מלא.

אפשרות נוספת היא שצרבת הכל כמו שצריך ופשוט הסרטונים שלך הם עצמם בפורמט מסך רחב, אמור להיות לך כפתור setup בשלט של ה DVD או אולי אתה מגיע לזה דרך menu כלשהו , בקיצור אתה צריך להגיע למקום שבו אתה יכול לכוון את תצורת הוידאו של ה DVD , יש leterbox ויש pan&scan תוודא שזה מכוון ל Letterbox ככה אתה תראה את הסרט כמו שהוא , בעוד שpan&scan מותח את הסרט על פני כל המסך, ואם מדובר בסרטון שבמקור הוא בפורמט מסך רחב (יש פסים כאלה מעליו ומתחתיו) הוא חותך אותו ומתאים אותו למסך

שווה לנסות.

מקווה שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

שלום,

מהתיאור שלך יש לי הרגשה שמדובר בפורמט צפייה, 16:9 (מסך רחב) לעומת 4:3 (מסך מלא) אולי צרבת את הסרטים בפורמט מסך רחב והDVD שלך מכוון לקרוא ולהציג מסך מלא.

אפשרות נוספת היא שצרבת הכל כמו שצריך ופשוט הסרטונים שלך הם עצמם בפורמט מסך רחב, אמור להיות לך כפתור setup בשלט של ה DVD או אולי אתה מגיע לזה דרך menu כלשהו , בקיצור אתה צריך להגיע למקום שבו אתה יכול לכוון את תצורת הוידאו של ה DVD , יש leterbox ויש pan&scan תוודא שזה מכוון ל Letterbox ככה אתה תראה את הסרט כמו שהוא , בעוד שpan&scan מותח את הסרט על פני כל המסך, ואם מדובר בסרטון שבמקור הוא בפורמט מסך רחב (יש פסים כאלה מעליו ומתחתיו) הוא חותך אותו ומתאים אותו למסך

שווה לנסות.

מקווה שזה יעזור

תודה רבה על התגובה אח שלי!!!

הורדתי את 4 הפרקים הראשונים של 24 וצרבתי אותם על דיסק אחד...

זה הלינק:

http://www.lala.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=22617

אלה נתוני הסרט:

ורך הפרק:00:41:35

פורמט הוידאו: xvid,mpeg4

איכות הוידאו:1040kbps, 2-pass VBR

תמונות לשנייה: 23.976Fps

רזלוציה סופית: 468x624

פורמט הסאונד: mpeg Layer-3

איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps

וכשאני מסתכל בתמונות שם באמת יש שוליים שחורים ותרגום מתחת...

אני אחפש Letterbox... מקווה שהמכשיר תומך כי הוא דיי ישן [מהדגמים הראשונים שנוצרו - אפילו לא קורא SVCD אלא רק VCD]

תודה

האם לאחר הפרטים זה נראה לך הבעיה?

פורסם

כן, נראה לי שיש סיכוי סביר שזאת הבעיה.

תנסה לשנות את ה view ratio או משהו כזה אם אתה לא מוצא letter-box .

פורסם
  • מחבר

להבא כדאי לעשות זאת בזמן הצריבה?!

ושמת לב למה שכתבתי בהתחלה...

גם כשהעברתי את זה למחשב אחרי שבדקחתי במכשיר הDVD זה הופיע רק עם שורה אחת + בלי קול...

משהו מאוד מוזר כאן!

???

פורסם

בעקרון אתה צריך להקפיד על הצריבה ביחס המתאים, גם במחשב אגב בדיוק כמו בDVD ביתי יש לך אפשרות לשנות את יחס הצפייה וברוב התוכנות יש גם אפשרות מקבילה (אולי אפילו זהה מבחינת השם) לLetterbox ו pan&scan.

לפי מה שפרסמת על נתוני הקובץ, הוא לא בגודל של מסך מלא ואני די משוכנע שהבעיה פשוט כיוון לא נכון של מאפייני הצפייה.

יכול להיות מצב (אני לא כל כך מבין בזה לעומק) שאולי הסרט הגיע בפורמט שהוא לא מסך מלא ובתהליך הצריבה או הדחיסה ב DVD Shrink אתה בלי לשים לב כפית עליו להפוך לפורמט מסך מלא והוא פשוט חתך קצת מהקצוות ואת החלקים העליונים והתחתונים של המסך בשביל לעשות את זה.

פשוט צריך לשים לב לדברים האלה.

הנה תוכנה נוספת Video DVD Maker (יש לה גירסת חינם) שגם יכולה לטפל בשלבי ההמרה לפורמט DVD וגם בצריבה (למרות שמבחינת גודל כנראה ותזדקק שוב ל DVD Shrink)אולי תרצה לנסות אותה.

אם אתה נתקל בבעיות נוספות עם זה תגיד ואני אנסה לעזור

ביי

פורסם
  • מחבר

אז מה אני כן צריך להגדיר אחי?

היא גם צורבת או מעבירה אותי לנרו?

פורסם

אסור להוריד תוכניות טלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים