פורסם 2006 בינואר 2419 שנים וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא :מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים משו כאן לא ממש מסתדר לי...איך הם משתמשים כבר במנוע של DX10?וULTRA REALISTIC ממשי אמיתי לחלוטין
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים כן אבל לפי התיאור שלו , זה נשמע כמו המשך , לא המשך ישיר אבל המשךהמשחקים לא קשורים מבחינת העלילה, אלא רק מבחינת זה ששניהם מתרחשים בערך באותו מקום..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים OMG עכשיו אני רואה וואו זה נראה ממש אמיתי זה לא יכול להיות הגרפיקה של המשחק זה כבר נראה ממש אמיתי אלו באמת התמונות של המשחק?? :jump: :jump:
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים משו כאן לא ממש מסתדר לי...איך הם משתמשים כבר במנוע של DX10?וULTRA REALISTIC ממשי אמיתי לחלוטין מיקרוסופט שיחררה מזמן את הSDK של DX10....הגראפיקה לא מרשימה בגלל הDX10 , למעשה קרוב לוואדאי שתראה בערך אותו דבר עם 9C אבל תרוץ יותר לאט...
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר פשוט חלק מהאפקטים לא יפעלו על מי שיהיה לו כרטיס של DX9 ..זה כמו שיצא HALF LIFE2 אז מי שהיה לו כרטיס שתמוך ב DX8 ראה את המים בצורה מגעילה כזאת , אבל אחרי כמה זמן יצא פאצ' שעושה את האפקט כמעט דומה ב 100 אחוז למקור שבנוי על DX9
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים זה העיניין, שDX10 פחות מציע אפקטים חדשים אלא דרכים חדשות לנהל אפקטים קיימים.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים להפך DX10 מציע אפקטים חדשים ופחות שיפור הקיימים (בניגוד לDX9C וSM3) בדיוק! ובנוגע לנושא.. מדהים... אח הטכנולוגיה... עד לאן.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.