עבור לתוכן

ה-Leadtek GeForce 7800GTX 256Mb שווה לקנות בימים אלו ?

Featured Replies

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו

השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ?

תודה מראש

:xyxthumbs:

פורסם

אם לא היה לך כרטיס עד כדי כך מכוער הייתי אומר ך לחכות... לדעתי תיקנה כרטיס זול שיעביר את השנה בצורה טובה ותחכה לכרטיסים שתומכים DX10

פורסם
  • מחבר

אם לא היה לך כרטיס עד כדי כך מכוער הייתי אומר ך לחכות... לדעתי תיקנה כרטיס זול שיעביר את השנה בצורה טובה ותחכה לכרטיסים שתומכים DX10

חשבתי שאולי הכרטיסים האלו שיוצאים בימים האלו לא סתם יוצאים ואולי יש איזה טריק בהם ושיגיע הווינדוס ויסטה והדירקט איקס 10 יהיה איזה דריבר או משהו שהם יתמכו בדירקט איקס 10 אתה לא חושב שיכול להיות כזה דבר אני רק שואל לא יותר ??

פורסם

אני אומר לך על 7800GT כרטיס מעולה במחיר מצויין.

אין טעם בינתיים לחכות לDX10, עד שהוא יצא, ועד שיצאו דברים שתומכים לו, גם הדור הבא כנראה יהיה חלש מדי בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

אין טעם בינתיים לחכות לDX10, עד שהוא יצא, ועד שיצאו דברים שתומכים לו, גם הדור הבא כנראה יהיה חלש מדי בשביל זה.

אבל ראול אחי תראה מה רשמתי בהודעה הראשונה אני יכול להביא את הGTX באותו מחיר !

עדין לא שווה ??

פורסם

אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו

תודה מראש

איפה בדיוק רשמת את זה? ::)

וGT אתה יכול למצוא בארץ ב1800 שקל, בחו"ל הרבה פחות.

אבל נניח שאתה מביא באותו מחיר, נו אז איפה השאלה פה?

אם אמרתי שכדאי לך GT, אז מן הסתם GTX באותו מחיר יהיה עדיף.

פורסם

האמת שהוא צודק... זה עיניין של יותר משנה עד שנתחיל להיכנס חזק לעיניין של דיירקט איקס 10... 1800 שקל על GT זה ממש לא נורא

לך עליו... :)

פורסם
  • מחבר

תודה מראש

בעקרון כאן רשמתי את זה זה פחות או יותר זה המחיר של GT בארץ ועוד של LEADTEK אני יכול להביא

אז אתה אומר לי להביא ?? את הGTX של LEADTEK ?

פורסם

אתה תצטרך להחליף גם לוח אל תשכח.

פורסם

אתה תצטרך להחליף גם לוח אל תשכח.

וכתוצאה מכך גם זיכרונות כנראה, וגם OC למעבד כדי שהוא לא יהווה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

לא אחים שלי אני מחליף הכל חחחחח מחשב שלם סתם אני שואל תודה

פורסם

אולי תעדכן את המפרט בצד שכולם ידעו ולפי דעתי אין צורך לחכות ל-dx 10 תשדרג עכשיו ככה אני עשיתי ;D

פורסם

אני חושב שכרטיס היום ב+- 1500 שקל זה עוד בסדר אבל מעל זה זה טעות ביגלל הDX10

וחוץ מיזה כרטיסים תומכים DX10 אמורים להגיע כמה חודשים לפני השיחרור שלו-וזה ברור שהנוידה וATI לא יפרסמו לפני שהם יגיעו לשוק

פורסם
  • מחבר

אולי תעדכן את המפרט בצד שכולם ידעו ולפי דעתי אין צורך לחכות ל-dx 10 תשדרג עכשיו ככה אני עשיתי ;D

אני עוד לא יכול לעדכן כי עוד לא קניתי אחי אתה מבין הכל מתוכנן שיגיע ביחד אז אין לי מה לרשום

אני חושב שכרטיס היום ב+- 1500 שקל זה עוד בסדר אבל מעל זה זה טעות ביגלל הDX10

וחוץ מיזה כרטיסים תומכים DX10 אמורים להגיע כמה חודשים לפני השיחרור שלו-וזה ברור שהנוידה וATI לא יפרסמו לפני שהם יגיעו לשוק

אולי אתה צודק אחי אבל אין לי כוח לחכות תודה על העצה אבל אני יקנה את ה7800GTX

פורסם

יש לך agp........... וה7800gtx הוא pci-e ככה שאתה לא יכול לקנות אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים