פורסם 2006 בינואר 2419 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אם לא היה לך כרטיס עד כדי כך מכוער הייתי אומר ך לחכות... לדעתי תיקנה כרטיס זול שיעביר את השנה בצורה טובה ותחכה לכרטיסים שתומכים DX10
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר אם לא היה לך כרטיס עד כדי כך מכוער הייתי אומר ך לחכות... לדעתי תיקנה כרטיס זול שיעביר את השנה בצורה טובה ותחכה לכרטיסים שתומכים DX10חשבתי שאולי הכרטיסים האלו שיוצאים בימים האלו לא סתם יוצאים ואולי יש איזה טריק בהם ושיגיע הווינדוס ויסטה והדירקט איקס 10 יהיה איזה דריבר או משהו שהם יתמכו בדירקט איקס 10 אתה לא חושב שיכול להיות כזה דבר אני רק שואל לא יותר ??
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני אומר לך על 7800GT כרטיס מעולה במחיר מצויין.אין טעם בינתיים לחכות לDX10, עד שהוא יצא, ועד שיצאו דברים שתומכים לו, גם הדור הבא כנראה יהיה חלש מדי בשביל זה.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר אני אומר לך על 7800GT כרטיס מעולה במחיר מצויין.אין טעם בינתיים לחכות לDX10, עד שהוא יצא, ועד שיצאו דברים שתומכים לו, גם הדור הבא כנראה יהיה חלש מדי בשביל זה.אבל ראול אחי תראה מה רשמתי בהודעה הראשונה אני יכול להביא את הGTX באותו מחיר !עדין לא שווה ??
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש איפה בדיוק רשמת את זה? : וGT אתה יכול למצוא בארץ ב1800 שקל, בחו"ל הרבה פחות. אבל נניח שאתה מביא באותו מחיר, נו אז איפה השאלה פה? אם אמרתי שכדאי לך GT, אז מן הסתם GTX באותו מחיר יהיה עדיף.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני אומר לך על 7800GT כרטיס מעולה במחיר מצויין. אין טעם בינתיים לחכות לDX10, עד שהוא יצא, ועד שיצאו דברים שתומכים לו, גם הדור הבא כנראה יהיה חלש מדי בשביל זה. האמת שהוא צודק... זה עיניין של יותר משנה עד שנתחיל להיכנס חזק לעיניין של דיירקט איקס 10... 1800 שקל על GT זה ממש לא נורא לך עליו...
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש בעקרון כאן רשמתי את זה זה פחות או יותר זה המחיר של GT בארץ ועוד של LEADTEK אני יכול להביא אז אתה אומר לי להביא ?? את הGTX של LEADTEK ?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אתה תצטרך להחליף גם לוח אל תשכח.וכתוצאה מכך גם זיכרונות כנראה, וגם OC למעבד כדי שהוא לא יהווה צוואר בקבוק.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אולי תעדכן את המפרט בצד שכולם ידעו ולפי דעתי אין צורך לחכות ל-dx 10 תשדרג עכשיו ככה אני עשיתי ;D
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אני חושב שכרטיס היום ב+- 1500 שקל זה עוד בסדר אבל מעל זה זה טעות ביגלל הDX10 וחוץ מיזה כרטיסים תומכים DX10 אמורים להגיע כמה חודשים לפני השיחרור שלו-וזה ברור שהנוידה וATI לא יפרסמו לפני שהם יגיעו לשוק
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר אולי תעדכן את המפרט בצד שכולם ידעו ולפי דעתי אין צורך לחכות ל-dx 10 תשדרג עכשיו ככה אני עשיתי ;Dאני עוד לא יכול לעדכן כי עוד לא קניתי אחי אתה מבין הכל מתוכנן שיגיע ביחד אז אין לי מה לרשוםאני חושב שכרטיס היום ב+- 1500 שקל זה עוד בסדר אבל מעל זה זה טעות ביגלל הDX10 וחוץ מיזה כרטיסים תומכים DX10 אמורים להגיע כמה חודשים לפני השיחרור שלו-וזה ברור שהנוידה וATI לא יפרסמו לפני שהם יגיעו לשוקאולי אתה צודק אחי אבל אין לי כוח לחכות תודה על העצה אבל אני יקנה את ה7800GTX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.