עבור לתוכן

התקנת תוכנות על המחשב כשהadminstrator היחידי שרשאי

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בעבודה ואני צריך להתקין כמה תוכנות בעבודה. דא עקא, שהבוס כאן חסם את האפשרות להתקנת כל תוכנה אלא אם יש לך את הקוד לusername של ה adminstrator או משהו כזה. כך על כל פנים מופיע לי כשאני מנסה.

רציתי לשאול מספר שאלות:

א. אם יש אפשרות לעקוף את זה ובצורה שהדבר לא יוודע לבוס? לדוג' על ידי אפשרות מחיקה בסוף המשמרת. רק שלא ישארו עקבות של הנ"ל על המחשב.

ב. אם ישנה אם אפשרות להשתמש בהתקן נייד (usb) ושם לשמור את הקובץ מבלי להשתמש במחשב עצמו?

ג. בהמשך לשאלה ב': אני מדבר ספציפית על תוכנה להמרת קבצי wma לפורמט mp3 )-אני זקוק לזה מאוד לשמיעת שיעורים שיש לי רק בwma(

כמו כן אני מדבר על תוכנה לשליחת sms חינם לפלאפונים כמו באייסיקיו, אני אישית לא מכיר תוכנה אחרת ששולחת בחינם.

תודה רבה ךמי שיענה לי זה קצת חשוב לי.

מתן

פורסם

לא חושב שיש איזו דרך לעקוף את ההגנה מבלי שהבוס ישים לב...

מקסימום תבקש מהבוס, תסביר לו וכו' :P

מה רע ב ICQ לשליחת הודעות?

;)

פורסם

א. גם אם יש, אז רוב הסיכוים שישארו עקבות שאם ממש ירצו לדעת יוכלו.

ב. סתם להעתיק קבצים ל USB ? אם הוא לא חסם אז אפשר.

ג. יש תוכנות שרצות מ USB בלי התקנה כמו GAIM, MIRANDA, TRILLIAN ובכלל יש גם FIREFOX, OPENOFFICE ומה לא. אתה יכול להתקין אותם על ה USB בבית, ולהשתמש בהם לשלוח SMS דרך ICQ.

פורסם

הדרך החוקית והכי קלה לעשות מה שאתה רוצה זה להריץ Remote Desktop או עדיף כבר UltraVNC בדסקטופ שלך בבית ולשלוט בו מהעבודה. ה-viewer עצמו לא מצריך התקנה/שינוי מערכת הקבצים, ובכלל אפשר לגשת אל VNC דרך שרת ווב מובנה בפורט 5500 כך שאפילו לא צריך להוריד/להריץ EXE - רק דפדפן שתומך בג'אווה (כמו כל המוכרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים