עבור לתוכן

אך עושים OC למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

את המפרט הבא

ADM 64 3000+

?K8NF-9 של GB

עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC

תודה מראש

פורסם

דבר ראשון זה לא שייך לפורום הזה

ואת הOC עושים דרך הBIOS שלך ומשנים את מהירות הBUS

פורסם
  • מחבר

יווו אני לא מעמין שוב פעם עשיתי את זה(אני כול הזמן שולח פה במקום בOC וקירור :kopfpatsch: )

מנהלים תעבירו בבקשה

פורסם

אתה עושה את זה בBIOS

בתפריט הVoltage And Frenquencies משהו כזה

לפחות זה ככה אצלי אצלך כול להיות שונה

פורסם

נכנס לביוס ובתפריט שנמצא בצד ימין הכי למעלה נכנס ומעלה את מהירות ה-HTT .למתח אל תדאג הלוח יעלה אותו לבד רק תזכור לשנות מחלקים של זכרונות יש לי את אותו לוח כמו שלך אז אני יכול לעזור לך אני עשיתי OC של 400 MHZ

פורסם
  • מחבר

שלום

ראיתי עכשיו בחוברת של הלוח אם שיש תוכנה שקוראים לה EASYTUNE5 שאפשר לעשות דרכה OC כדי לעשות דרכה או דרך הBIOS

עריכה:

יש לי עוד 2 שאלות

למה צריך לעלות את המטח(גם נותן ביצועים יותר טובים)?

ואך אתם יודעים למשל שהגעתם לביצועים של 3.2 מ3.0 אני לא מבין כי הMHZ הוא לא 3000 אלה 1800(אצלי) והHTT זה 200 אז אך אפשר לדעת לאיזה מעבד פחות או יותר הגעתי?

פורסם

כי יש גבול לכמה OVERCLOCK אפשר להגיע למעבד תחת ה VCORE הרגיל (גם תלוי באיכות/שבוע הייצור שלו), אז כדי לתת לו דחיפה נוספת, מעלים את ה VCORE בשביל לקבל עוד ביצועים. כמובן שזה יותר מסוכן וגורם להתחממות גבוהה יותר (ולבסוף יותר מדי יכול להרוס).

לגבי הביצועים, יש טבלאות של באיזה מהירות עובד איזה מעבד. למשל שה 3000 הוא 1800MHZ, וה 3200 הוא 2000MHZ וה 3400 הוא 2200MHZ וכו'...

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה יש איזה תוכנה שאני יכול לעמץ איתה את המעבד כדי לראות שהוא לא חורג מהטמפ המומלצת?

התוכנה 3DMark05/6 מפסיק

אתה יכול למצא לי את הטבלה הזותי בבקשה :)

פורסם

S&M / SUPER-PI 16M בשביל לאמץ את המעבד ולבדוק יציבות, ואיזה תוכנת ניטור טמפ כמו EVEREST ברקע.

פורסם
  • מחבר

תשמע אחרי הOC יש לי לפעמים בעיות שהוא אומר לי שתוכנית זו ביצעה פעולה לא חוקית(בתוכנות שאני עובד איתם הרבה זמן ואף פעם לא עשו לי בעיות) זה אומר שהמעבד לא יציב?

אם הוא לא יציב אך אני מיצב אותו נישתי לעלות את הVCORE וזה לא ממש עזר...

נ.ב אני עם קירור מקורי

פורסם

זה תלוי בהרבה גורמים.. זה אומר שהמערכת לא יציבה.. יכול להיות זה בגלל הזכרונות (הורדת את המכפלה שלהם?), יכול להיות במגלל המכפלה של ה HTT (גם להוריד לאיזה 3 או 2 לבדיקה) וכו'.. (כמו כל דיון על OC ל AMD64 שנפתח פה).

פורסם
  • מחבר

אך אני מוריד את מחפלת הזכרונות? :-[

נ.ב

סתיחה על הבורות זה הOC הראשון שלי למעבד...

פורסם

איזה לוח אם ?

פורסם
  • מחבר

רשמתי בתחילת ההודעה

?K8NF-9 של GB

פורסם

תה לא צריך להצטער על זה שאתה לא יודע

כולנו למדנו בדיוק כמוך בשביל לעזור לילדים כמוך היום

בקיצור

הלוח שלך לא בטוח תומך בהורדת מכפלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים