פורסם 2006 בינואר 2419 שנים "הייתה"?ומה זה בדיוק הייה באפגניסטן? ובעירק?רק ישראל לא מגיבה בצורה פרופורציונאלית לטרור.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אפילו הצרפתים יפיי הנפש מאיימים באטוםאנחנו באמת מנוהלים ע"י האו"םולמי שהיו ספקות לגביי זה היה צריך לשמוע מה הלך היום בוועדת החוץ והביטחוןמופז הזה, שאני כבר ממזמן אמרתי שאין לו חוט שידרה ורק אלוהים יודע איך נדבק לו ה"גבר גבר", שיקר בנוגע לפתיחת המעברים לפלסטינים.הוא סיפר שיש הסכם בינינו לבין הפלסטינים בנוגע לפתיחת המעברים והפיקוח עליהם כשלא היה שום הסכם כזה.הוא המציא את ההסכם בשביל שתהיה לו לגיטימציה לפתוח את המעברים כדי לרצות את קונדוליסה רייס שהייתה באותו זמן באיזור
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אה, אז אתה בעד ?כן, אבל אני גם יודע שאין לי את כל המידע והידע/נסיון שיש לדרג שצריך לקבל החלטות כאלואני קורא בזאת דיי לטמטום.אה כן, ומספיק להכניס לאנשים מילים לפה.אני לא זה שאמרתי שמספיק לראות את התגובות בYNET בשביל להבין שרוב העם בעדכאילו זה מדגם מייצג
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הבנתי את זה כבר בפעם הראשונהאבל מדבריך משתמע כאילו התגובות בYNET מייצגות משהו(הבאת את זה כחיזוק לכך שרוב העם רוצה בזה)ובכל מקרה, לרוב העם אין את המידע המלא בשביל לקבל החלטה כזו או אחרתאם כל ההערכות במערכת הבטחון (או במקום הרלוונטי) היו קובעות שמהלך כזה יהיה טוב אני מניח שהיו מבצעים אותו
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אם כל ההערכות במערכת הבטחון (או במקום הרלוונטי) היו קובעות שמהלך כזה יהיה טוב אני מניח שהיו מבצעים אותוזה נחמד בתאוריה, אבל במציאות מערכת הביטחון מבצעת החלטות בשביל לרצות את קונדוליסה רייס ולא פועלת על פי האינטרס הישראליע"ע הדוגמא שהבאתי קודם על מופז השקרן
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים גם לרצות את קונדוליסה זה חלק מהאינטרס הישראליכמובן שהוא לא החשוב ביותר, אבל זאת הדרך היחידה של המדינה "לגמור את החודש"(וגם זה לא תמיד עוזר)אבל אני בטוח (למרות שמן הסתם, אין לי שום הוכחה לזה) שיש עוד סיבות
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים א. מערכת הביטחון צריכה לתת ביטחון לאזרחיי ישראל וזה לא משנה אם קונדוליסה נמצאת באיזור או לא.ב. גם אם לא היינו פותחים את המעברים ומרצים אותה, עדיין היינו מקבלים את כספי הסיוע האמריקאי.(אנשים משום מה יותר מדיי נלחצים לגביי העניין הזה, כאילו כל מילה שפולט מישהו פה ישר אנחנו מאבדים את הסיוע)ג. מזתומרת אין הוכחות?הוא אמר את זה בוועדת החוץ והביטחון והיום קראו לו שם שקרן אחריי שהתגלה השקר הזה שלו.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני לא מדבר על הקטע של מופזאני מדבר על ההשלכות של תקיפה בשטחיםברור שמערכת הבטחון צריכה לספק בטחון לאזרחיםאבל היא גם צריכה לחשוב על ההשלכות של מעשים שלה (ואני לא מדבר רק על כספי הסיוע)בטוח שעשו המון תרחישים כאלו, כמובן שלי ולך ולרוב העם אין מושג מה יהיו ההשלכות(גם להם אין בטחון מלא, אבל עדיין יש סיכוי גבוה יותר שהם צודקים)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים היא גם צריכה לחשוב על ההשלכות של מעשים שלהזה בדיוק הענייןשמרוב התחשבות בהשלכות של המעשים שלה, היא פשוט לא עושה כלום(ולא, ירי על שטחים ריקים לא נקרא לעשות משהו. הדבר היחידי שאנחנו עושים זה הגנה פאסיבית רק שזה לא מספיק)למה לעזאזל לא מתנקים להם את החשמל שעה על כל קסאם?האמריקאים כובשים מדינות, הצרפתים מאיימים באטום ואנחנו אפילו את החשמל(שאנחנו מספקים) לא יכולים לנתקאז חדשות בשבילך, אנחנו כן יכולים ותאמין לי שלא יקרה שום דבר חוץ מקצת קריאות גינוי.ותאמין לי שהאפקט ברחוב הפלסטיני יהיה שינאה למשגרי הקסאמים ובסופו של דבר פיתרון הבעיה.מופז פשוט חסר עמוד שידרה!
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים זה לא עניין של מאמין לך או לאמה גורם לך לחשוב שאם היה פתרון קסם (או אפילו חצי פתרון) לא היו מנסים אותו כבר?לדעתי זאת יהירות לחשוב שאתה (או אני או כל אחד אחר) יודע יותר טוב מאנשים שזה העיסוק שלהם
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר לדעתי אתה חיי בסרט אם אתה מאמין שהעיסוק של אנשי הממשלה הוא anything but לשמור על הכיסא שלהם.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מה גורם לך לחשוב שאם היה פתרון קסם (או אפילו חצי פתרון) לא היו מנסים אותו כבר?אף אחד לא אומר שיש פיתרון קסם לבעיית הסכסוךאבל לא לעשות כלום הוא בטוח לא הפיתרון לכךלדעתי זאת יהירות לחשוב שאתה (או אני או כל אחד אחר) יודע יותר טוב מאנשים שזה העיסוק שלהםסליחה??זה העיסוק שלהם?להוציא את המקרה של מערכת הביטחון, אף שר בממשלה לא מבין באמת את הנושא עליו הוא אחראי
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לדעתי אתה חיי בסרט אם אתה מאמין שהעיסוק של אנשי הממשלה הוא anything but לשמור על הכיסא שלהם.מי מדבר על אנשי הממשלה?חסרים אנשים שהתפקיד שלהם זה בטחון המדינה?אתה חושב שכל החלטה במערכת הבטחון היא סולו של מופז?מי שחי בסרט זה כל אלו שחושבים שהם מצאו ברגע את הפתרון המושלם לבעיות שלנואף אחד לא אומר שיש פיתרון קסם לבעיית הסכסוךאבל לא לעשות כלום הוא בטוח לא הפיתרון לכךאוליואולי לאאין לי את הכלים לדעת את זה בוודאות, ואני מניח שגם לך אין.גם לי זה נראה מאוד הגיוניאבל גם נראה לי הגיוני שיש השלכות שאנחנו לא לוקחים בחשבון (וכנראה שאנחנו גם לא מודעים לקיומם)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אז מה שאתה אומר בעצם זה שאנחנו מפגרים ולכן צריך לתת לפולטיקאים האלה לנהל את המדינה כשאנחנו עוצמים עיניים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.