פורסם 2006 בינואר 2319 שנים תנסה לשמן זה לוקח שנייה וזה לא כואב. בעיקרון אם הוא חדש הוא אמור להיות סבבה... אבל לך תדע כמה שנים הוא כבר שוכב לו במלאי
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר לא יודע זה מאוור 120 שעלה לי 50 שקל שחור כזה כזה בא לי בשקית בעקרון בעקרון לא ממש ממש ממש אכפת לי כי רוב הזמן אני שומע מוזיקה או משחק עם אוזניות אז מי מקשיב לו...אבל סתם אני יודע...עם אפשר להשתיק אותו אז למה לא חחח
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים קצת מסובך להסביר לך פהאפשר לעשות מוד ל 7 וולטאיך עושיםחחחחח תחתוך את החיבור של המאוררוישארו לך המאורר ושתי החוטים שלותחבר את 2 החוטים למחבר מולקסעזובבבבבבחכה neoanderson יבוא ויסביר לךיש לו תתמונה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים קצת מסובך להסביר לך פה אפשר לעשות מוד ל 7 וולט איך עושים חחחחח תחתוך את החיבור של המאורר וישארו לך המאורר ושתי החוטים שלו תחבר את 2 החוטים למחבר מולקס עזובבבבבב חכה neoanderson יבוא ויסביר לך יש לו תתמונה חחחחחחחחחחחח תמיד שמח לעזור... ואם התמונה לא עוזרת תשתמש בקישור הזה... http://www.streamload.com/nissmo300/site/volts.htm בהצלחה אחי... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.