פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ניד פור ספיד מקרטע לי על רזולוציה 1024X768 וביטלתי את הSHADOW משהו שמעתי שהוא מכביד על כרטיסי הRADEON.מישהו יודע למה עדיין הוא מקרטע לי?
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אם עשיתה אוברקלוק תחזיר לדיפולט,תשים את הדרייברים הכי חדשים,תמחוק וירוסים ורוגלות ותסגור את כל התוכנות לפני שאתה משחק ותבדוק אם הכרטיס מקוררכמו שצריך.אני מאמין שזה יסדר את הבעיה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר אולי פועל משהו ברקע?אולי ווירוסים? מרגלים?לא פועל כלוםהמחשב נקי מרוגלות ווירוסיםתחזיר את כל ההגדרות לDEFAULT עשית OC?כן עשיתי OC למה מה הבעיה עם זה?זה לא אמור לעזור לו לעבוד טוב יותר?אם עשיתה אוברקלוק תחזיר לדיפולט,תשים את הדרייברים הכי חדשים,תמחוק וירוסים ורוגלות ותסגור את כל התוכנות לפני שאתה משחק ותבדוק אם הכרטיס מקוררכמו שצריך.אני מאמין שזה יסדר את הבעיהלמה להחזיר לדיפולט? זה לא אמור לעזור לו?דרייברים הכי חדשים(6.1)הכרטיס מקורר היטב 33 מנוחה 49 מאמץ
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים זו בעיה נפוצה במשחק..הקרטועים האלו מופיעים לחלק מהמשתמשים,במיוחד למשתמשי ראדון ואפילו למי שיש לו 7800GTX פרטי (אני אומר פרטי, כי הכרטיס הזה פשוט נדיר)
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אני בספק אם זה יעזוראבל הנה תוריד את הפאטצ' הכי חדש של ניד פור ספידhttp://www.softwarepatch.com/games/need4speed-wanted.htmlולי יש R9550 וזה רץ לי אחלה על רזולוציה של 800X600 ועם כל האפקטים בדרגה ראשונהאבל האמת,מדי פעם פתאום זה מתחיל לעשות קטיעות של החיים ורק הורדה להגדרות מינימום עוזרתאו לעשות ריסטארט למחשב ולחזור למשחק.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים גם לי זה טיפה מקרטע אבל אני מסתדר אם זה יופי אני משחק 1024 על 768 +AL,AA בקיצור כמעט כל הפילטרים עם 6800NU...אולי תנסה להוריד את ההגדרות...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אחי יש לי 7800 gt אני שיחקתי אותו וסימתי אותו על 1600x1200 הגדרות מקסימליות ל החסרתי כלוםואני ממש לא זוכר קרטוע אחד אפילו במשחק אולי הכרטיס שלך פשוט חלש מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.