פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מזל טוב!! היום יום ההולדת ה 20 של הווירוס הראישון בעולם! כתבה בוואלה : http://computers.walla.co.il/?w=/4/846632 :itschy: למה למה למה?? ?? ?? ?? שימותו!!! תקפו אותי פעם! וזה מזה מגעיל :'( (תגיבו, ספרו "חוויות" וכו'...)
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מי, מי זוכר את המיכאלאנגלו ת'אמת יותר מנייאק מי שחשב פעם ראשנה על הספייוורים הם פשוט עלוקות!
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר ^^^אבל הספייורים לא עושים כלום כמעט...וירוסים זה משהו מעצבן... אבל נתקלתי בזה רק פעם אחת... מכל 3 השנים שיש לי אינטרנט...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים צ'רנוביל השמיד לי גם את הפנטוים 1הלכתי לחבר של חבר שלי ושילמתי לו 200 שקל לשחזר חלק מהקבצים שהיו לי בזמנו בהרדיסק 1.7 ג'יגה העצום שהיה לי אז.ובאותה הזדמנות למדתי ממנו איך עושים את זה.מאז אני גם מגבה כל דבר שהוא SELF MADE או נדיר או חשוב מאוד, במיילים לעצמי (לג'ימיילים שונים) ו בFTPים.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים כמה ווירוסים היה לי.....(בטח לא היה לי אניטיויורס ) הוירוס הכי מעצבן היה שאם אני לוחץ על קישור(גם קישור להורדה מהאימיול) אז המחשב בתכבה .......ועוד פעמיים זה תקף אותי (וגם פירמטי פעמיים)
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים הוירוסים שהכי עיצבנו אותי הם: הטולעת שמכבה את המחשב שהיה לפני כמה שנים ווירס דפוק אחד שברגע שלחצתי על קובץ כל שהוא הוא דפק אותו...זה היה ממש מעצבן כי נישארתי בלי גיבוי...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר ^^^ אתה מתכוון בטח ל SASSER... מפחיד!! :errrr: זה משתלם ליוצרי הווירוסים לייצור וירוסים?
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אלו וירוסים ? איפה ה JERUSALEM וירוס שבשנות ה 80 הרס לי את ה XT שלי.... וד"א זה סתם מיתוס מפגר שיצרני האטי-וירוס עושים את הוירוסים... הם לא התחילו אם זה פעם וגם לא ממשיכים היום. פעם זה היה רציני, להריץ בדיקות וירוסים בימי ה DOS, גם אז היו את הוירוסים הכי יצרתיים, שעשו לך כל מני דברים לא ברורים במחשב
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר בהנחה שיוצרי הווירוסים ממומנים ע"י יצרני האנטי-וירוסים, אני מניח שכן..אין חוק שמונע לעשות את זה מחברת האנטי ווירוסים? או זאת ההשערה שלך?
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים השערה שלי? לא..זאת תיאוריית קונספירציה, שאתה מוזמן להאמין או לא להאמין לה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.