עבור לתוכן

שאלה בנושא תפריט בצריבת DVD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , :hi:

קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD.

הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה.

האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי

(או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) .

כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?..

תודה לעוזרים.

פורסם

בנירו הדבר אפשרי ופשוט (NeroVision Express 3), החיסרון היחידי שלו הוא לא תומך בתרגומים (אלא אם התרגום מובנה כמובן).

פורסם
  • מחבר

או.קיי...תודה . אבל אני לא חושבת שזה יהיה רלוונטי כי התרגום אצלי לא מובנה .

יש פתרון אחר (תוכנה) או אולי מדריך טוב שיכול לעזור ? מה עושים ? :(

האמת , שקניתי את הצורב DVD בשביל לצרוב כמה סרטים של DIVX על דיסק אחד של DVD ...

פורסם

אם לפי מה שהבנתי את רוצה להפוך סרטי DIVX ל DVD אז בדיסק DVD אחד יכנס רק סרט אחד, אם את רוצה רק לצרוב כמה סרטי DIVX אז פשוט גררי אותם יחד עם התרגום, אבל זה אומר ללא תפריטים ובלאגנים.

עד כמה שאני יודע, ה DIVX האחרון (6 או 6.1) תומך בתפריטים, chapter points, תרגומים וכל יתר הירקות.... אני לא התנסיתי ככה שאני לא יודע.

פורסם

אני בספק שהקוראי DIVX בשוק יודעים להתמודד עם DIVX6. אם קנית קורא DIVX, פשוט גרור את הקבצי AVI עם התרגומים (בפורמט שהוא יודע), לתוכו. כשתכניס את הדיסק לנגן הוא אמור לאפשר לבחור דיסקים.

הדרך היחידה לעשות תפריטים וכל זה, היא ליצור דיסק DVD MOVIE ולא DIVX ואז תוכל להכניס הרבה פחות סרטים, גם לקודד מחדש

פורסם

Will current DivX Certified devices play DivX 6 content with advanced media features?

Yes. Specifically, DivX files created with the DivX 6 codec will be fully compatible with existing DivX Certified devices. DivX Certified devices also offer limited support for subtitles and multiple audio tracks. Full support for all advanced features including interactive video menus, subtitles and more, will be supported on DivX Ultra Certified devices.

תמיכה בע"מ :P

פורסם

התכוונתי להתמודד עם התכונות המתקדמות (תפריטים, כתוביות בפנים, פרקים וכו'), לא עם הקודק עצמו.

פורסם

כתוב שבחלק מהנגנים יש תמיכה לכתוביות, אבל צודק, תפריטים ובלאגנים לא.

פורסם
  • מחבר

אז ככה..מכשיר ה-DVD הביתי הוא חדש והבנתי מהמוכר שהוא תומך בעדכון גירסאות (DIVX?)

וכן , מה שאני מעוניינת , זה לצרוב כמות גדולה של סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX על מספר דיסקים(לפנות מקום בדיסק קשיח...) ואז כמובן לצפות בהם ממכשיר ה-DVD הביתי.כפי שציינתי, יש לי צורב DVD ,כך שאצרוב מס' סרטים על דיסק אחד.

אז לפי מה שהבנתי ממכם , זה שאני צריכה לגרור את הסרט +הכתובית (כשהם באותה תיקייה ובאותו השם?) אל הנרו כקובץ DATA.

נכון???..... חוץ מזה , לא משנה לי עניין התפריטים כל כך , כמו שאני מעוניינת שמכשיר ה-DVD ידע לזהות שיש כמה סרטים בדיסק ויציג לי אותם לבחירה .

אגב , תודה על העזרה... ::)

פורסם

כן, רק תבדוק שהכתוביות בפורמט שהוא יודע להסתדר איתו (מקסימום תצרוב אחד ותראה שזה עובד).

פורסם

מה שהוא אמר רק בלשון נקבה :P

פורסם
  • מחבר

חחחח.....כן ,x-dude , שמתי לב שהוא עונה לי בלשון זכר .... אבל לא משנה , העיקר הכוונה .

חמודים , המון תודה לשניכם . :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים