פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור.חיברתי אותו כמשני - masterואת ה dvd שלי כמשני - slaveבתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנולצורבאבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעםגם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריךבלי שום בעיותאז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים מן הסתם זאת בעיה בתוכנה\ווינדוז...א. איזו תוכנה אתה משתמש? תעבור ל-Nero..ב. למה בכלל לעשות Image? תצרוב On the fly.. זה אף פעם לא ידפק..
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים מחבר אני משתמש ב nero ו cloneCD מקודם ניסתי לצרוב את הדיסק של הלוח אם שלי בערך 350 מ"ב ישירות מהסי.דיוזה צרב בלי בעיות במהירות X20
פורסם 2001 באוקטובר 1724 שנים מחבר ניסתי את כל סוגי המדיות !וזה דופק את הדיסקרק אחרי כמה נסיונות זה מצליח לצרוב באופן מושלם
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים גם אני נתקלתי בבעיה דומה עים ריקו 7200A ופתרתי אותה לבסוף אחרי כמה פעולות שעשתי מבלי לדעת איזו מהם פתרה את המצב לגמרי:1. עידכנתי את ה FIRMWERE של הצורב.2. הורדתי את גרסת הנרו החדשה ביותר שיצאה שבוע שעבר שמתאימה ל XP במיוחד.3. ביצעתי איחוי לדיסק הקשיח במחיצת הWINXPנ.ב. אני משתמש בבקר IDE סקזי PROMISE TX2 ל2 הדיסקים הקשיחים שלי . הדיוידי MASTER בבקר ה IDE של הלוח הראשוני ללא כל התקן נוסף שותף והצורב MASTER בבקר ה IDE המשני ללא כל התקן נוסף שותף.הכל עובד אחלה.דן
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים מחבר היום צרבתי עוד 6 דיסקיםואף אחד לא נדפקצרבתי בלי ליצור קובץ image על הארד דיסקישירות מה DVD הפתרון:שדיסק המקור יהיה נקי ולקרוא אותו במהירות הגבוהה ביותר ולצורב בחצי מהמהירות של הקריאה
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים איזה לוח אם יש לך?(נראה כאילו בקר הIDE שלך קורס)אם יש לך ציפסט VIA התקן את הVIA4IN1 האחרוןכמו כן אם זה לא יצליח אין מנוס מלשנות את החיבור של הצורב/DVD ולשיםכל אחד על IDE שונה.
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים BURNPROOF!!!will solve that problemi got the same mobo.i can't clonecd at all (still trying to solve it) but if i don't mark burnproof, it just loss the buffer and give a error.probebly 'couse the HD is in bad shape.(once i activate burnproof, everything is working)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.