עבור לתוכן

מה זה OC מכובד ל-6600GT סטוק וקירור

Featured Replies

פורסם

אויי, מה קשה להאמין?:\

אתה מדבר כאילו קיים חוק שהכרטיס חייב להיות על 50 מעלות. :kopfpatsch:

שאני קניתי את הכרטיס שלי הוא היה על 34 מעלות, עבד זמן והוא על 48-51 במנוחה.

זו לא חוכמה, EVEREST תמיד מראה לפחות 10-15 מעלות פחות מהדרייברים של nVidia ולכן הוא לא קשור למציאות בכלל.

מדדתי עם מד-חום תרמי והEVEREST טועה בגדול.

ואגב, גם הסיילנסר נדבק לליבה עם משחה טרמית, אז הזלמן לא מקרר יותר טוב.

• תגובות 36
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זו לא חוכמה, EVEREST תמיד מראה לפחות 10-15 מעלות פחות מהדרייברים של nVidia ולכן הוא לא קשור למציאות בכלל.

:yelclap: יפה!אני אומר את זה ואף אחד :nono: שומע!רק תוכנות הניטור המקוריות נותנות קריאה נכונה!ולכן חיזקת את הדיון.

פורסם

זה נראה לי רק על המחשב שלך

אצלי EVEREST תמיד מדייקת בטמפרטורה ותואמת לדרייברים וגם במעבד היא תואמת לתוכנה AI BOOSTER של ASUS

לא היה פספוס בכלל, אפילו לא של מעלה אחת, תוצאות מדוייקות ואמינות

פורסם
  • מחבר

בקיצור:ממה שראיתי עד היום בכל האתרים והביקורות וממה שקראתי כאן אפשר להגיד שטפ' ה-IDLE ב-6600GT של רוב החברות ובייחוד של GB הוא בין 48-51 מעלות.

טפ' נכונה ואמיתית היא לדעתי טפ' שנקראת על ידי תוכנות ניטור של החברה המספקת,כך היא מכירה יותר את החיישן ונתוני החומרה ויכולה לתת מענה נכון לקריאת טפ'.

המאמץ בקירור סטוק הכרטיס מגיע לכ-70 מעלות.

ולדעתי מי שיש לו נמוך מזה ביותר מכמה מעלות אחרי מאמץ ממושך של יישום גרפי/משחק הכרטיס שלו יוצא דופן.או בגלל תנאי המחשב כגון הסקה עובדת,חם בחדר,קר בחדר.ואלא שמשנים את טפ' הכרטיס.

כרטיס חדש ייתן טפ' נמוכות מאשר כרטיס שעובד כמה חודשים.ועובדה זאת לא סתר אף אחד עדיין.גם לי היה 32-35 מעלות,ועכשיו 49-51.

פורסם

זה לא ממש משנה, מתחת ל85-90 מעלות צלזיוס גם בשיא המאמץ והOC אין שום נזק לליבה.

מעל 90 הסביבה מתחממת יותר מדי ויש בעיה של לחות, מן הסתם שמחריפה לקראת 100 מעלות.

אז ההבדל בין 40 ל 60 הוא זניח, בהנחה שהגעת למקסימום ה OC שאתה יכול להוציא מהכרטיס בלי ארטיפקטים.

ככה שהויכוח הזה הוא עקר.

פורסם
  • מחבר

טוב,עידכוני OC:הגעתי בסטוק ללא ארטיפקטים וללא שום תקיעות ל 600/1100 :jump:.

והיום,לא הייתי שקט כי אני קצת יסודי,לא ויתרתי והתקשרתי למעבדה של CDLOG(כי אם אתם זוכרים הכרטיס היה וחזר משם ללא תיקון)ושאלתי את הטכנאי(שאגב זה לא פשוט שם כי אין להם כאילו אחריות צד שלישי..)מה הטפ' של הכרטיס הזה ב-IDLE ואני מצטט אותו:"...אם הוא חדש אז בין 31-36 מעלות,ואחרי הרצה 50 זה סביר מאוד...".

זהו.תודה לכם. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים