עבור לתוכן

מה זה OC מכובד ל-6600GT סטוק וקירור

Featured Replies

פורסם

אבל לא כל האוויר נזרק, ובנוסף יש בעיות שהמאוורר נוגע בפלסטיק והחוט חשמל לא תמיד מתאים לכרטיס

• תגובות 36
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המלצתי לו על הסיילנסר מתוך ידיעה, לא סתם.

הבעיות שאתה מדבר עליהן לא קיימות ב 66GT של GB, כי לי יש את אותו הכרטיס, אני מדבר מנסיון. יש התאמה לחיבור מתח ורוב האויר נזרק החוצה, מה שנשאר בפנים זו כמות זניחה מאוד של אויר חם ועם מאוורר אחורי גם הוא נשאב החוצה.

קח את הסיילנסר בראש שקט, הוא מחזיק אתה כרטיס על 45 מעלות בערך במנוחה ועל גג 60-65 במאמץ הכי כבד לאורך זמן.

פורסם
link=topic=163298.msg1380180#msg1380180 date=1137813723]

אבל לא כל האוויר נזרק, ובנוסף יש בעיות שהמאוורר נוגע בפלסטיק והחוט חשמל לא תמיד מתאים לכרטיס

אז לאן כל האויר נזרק ???

במקרה שהחיבור לא מתאים מתאימים אותו זה לא מסובך כ"כ

אני לא שמעתי על סיילנסר שהמאוורר שלו פוגע בפלסטיק

פורסם

אני אם ה6600GT PCI-E של ג'יגהבייט

הגעתי הכי הרבה ל592\1200 אם קירורסטוק

טמפ' במאמץ 61-62

פורסם
  • מחבר

אני אם ה6600GT PCI-E של ג'יגהבייט

הגעתי הכי הרבה ל592\1200 אם קירורסטוק

טמפ' במאמץ 61-62

אין מצב במאמץ אתה על 61 מעלות :nono:.אני מתערב אתך על קירור לכרטיס.אם אתה מריץ את FEAR על 1024/768 ופילטרים מדיום אין מצב.ותאמין לי אני ראיתי לא כרטיס אחד ולא שניים.ויש לי מארז של TT סופרנו עם מאוררים 120,כך שגם המארז מקורר.אבל לא נראה לי שזו הטפ'.

בכל מקרה במחשב שני יש לי סיילנסר וזה לא ממש זורק את האוויר החוצה כי הוא רחוק מהחלק האחורי.הזלמן נדבק לליבה עם משחה ונראה לי שהוא יקרר אוב יותר.

פורסם

אין מצב במאמץ אתה על 61 מעלות :nono:.אני מתערב אתך על קירור לכרטיס.אם אתה מריץ את FEAR על 1024/768 ופילטרים מדיום אין מצב.ותאמין לי אני ראיתי לא כרטיס אחד ולא שניים.ויש לי מארז של TT סופרנו עם מאוררים 120,כך שגם המארז מקורר.אבל לא נראה לי שזו הטפ'.

בכל מקרה במחשב שני יש לי סיילנסר וזה לא ממש זורק את האוויר החוצה כי הוא רחוק מהחלק האחורי.הזלמן נדבק לליבה עם משחה ונראה לי שהוא יקרר אוב יותר.

בדקתי אותו על 3DMARK05 והוא היה על 61-62

FEAR יותר כבד מ3DMARK?

פורסם
  • מחבר

כמה זמן נמשך 3D?3-4 דקות.תשחק ב-FEAR שעה,על רזולוציה של 1024/768.שים ממוצע את כל הפיצ'רים ותראה.טמפ' ה-IDLE של 6600GT של GIGA הוא 50 מעלות +/- מעלה שתיים.כך שאין מצב במאמצ אתה על 60-61.כל הכרטיסים שאני קורא ביקורות ופורומים וגם 3 כרטיסים של חברים ושלי הוא במאמץ 70 ואפילו יותר.

חשוב גם אם איזה תוכנה אתה בודק,וכמה זמן אחרי המאמץ.

פורסם

כמה זמן נמשך 3D?3-4 דקות.תשחק ב-FEAR שעה,על רזולוציה של 1024/768.שים ממוצע את כל הפיצ'רים ותראה.טמפ' ה-IDLE של 6600GT של GIGA הוא 50 מעלות +/- מעלה שתיים.כך שאין מצב במאמצ אתה על 60-61.כל הכרטיסים שאני קורא ביקורות ופורומים וגם 3 כרטיסים של חברים ושלי הוא במאמץ 70 ואפילו יותר.

חשוב גם אם איזה תוכנה אתה בודק,וכמה זמן אחרי המאמץ.

חחחחחח הצחקת אותי

בIDLE הכרטיס נמצא על 33-38 :screwy:

פורסם
  • מחבר

תעלה צילום של IDLE שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב,כנראה שלא הבנו אחד את השני.אני על OC של 590/1100.אני לא מדבר על סטוק..חחחחחח.אבל.בכל מקרה אני לא מסתמך אצלי על EVEREST אלא על תוכנת NVIDIA.

אתה ב-OC?

פורסם

אויי, מה קשה להאמין?:\

אתה מדבר כאילו קיים חוק שהכרטיס חייב להיות על 50 מעלות. :kopfpatsch:

שאני קניתי את הכרטיס שלי הוא היה על 34 מעלות, עבד זמן והוא על 48-51 במנוחה.

פורסם
  • מחבר

שום חוק.אבל כידוע לך כרטיס דנדש הוא קר יותר מכרטיס "ישן".ישן זה אפילו 3-4 חודשים.עובדה שגם אצלך הוא עכשיו על מה שאמרתי.. :jump:.כלומר שיש דברים בגו(אמר פו-הדב).אז בוא תגיד לי מה לא נכון ממה שאמרתי?תראה לי אחד עם כרטיס כזה,או כל כרטיס אחר שאחרי תקופת הרצה הוא שומר על טפ' מפעל??

זה יכול להיות דיון אחר ומעניין,אבל זה בהחלט לא סותר את מה שאמרתי.

פורסם

שלי עושה:

ליבה 650

זיכרון 1400

פורסם

ואולי הוא ניקה אותו? :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים