פורסם 2006 בינואר 2119 שנים הכול חרטאזה תלוי במעבד ובלוח אם ובכל שאר החרטאאני על טמפ' 21 למעבדאני לא עובר את ה 3450
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה לא תלוי רק בטמפ', זה תלוי גם בצורה שבה מייצרים את השבב. אפשר לשלוט על יכולות המעבד ע"י הוספה\ הורדה של מיטעני הולכה במל"מ, בתהליך הייצור. גם במעבדים מאותו קו, אין שני מעבדים זהים. אחוז מוליכים פחות או יותר (או מה שלא יהיה גבול הטעות של הייצרן...) יכולים מאוד להשפיע על היכולות של המעבד.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר דיברנו עליהם כבר אחי ... אז יש לך שתי שפשרויות נורמליות, או הקולר מסטרים או הואנטקים... החלטה שלך אחי... ניסיתי כבר לשמן והם עדיין ממשיכים לזייף! מלא פעמים שימנתי והם עבדו בסדר אבל עכשיו אחרי שאני משמן הם או ממשיכים להרעיש או עובדים מאוד לאט. ומישהו פה אמר שהקולר מסטר רועשים! לא אכפת לי מאיך הם עושים את העבודה שלהם, אלא מכמה הם שקטים! נ.ב. התכוונת לואנטק? חשבתי אנטק! בגלל זה לא מצאתי..
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים לפני שאתה קונה קח בחשבוןהם חד צדדיים אתה יכול לחבר אותם שיוציאו אויר מהמארזאו שיכניסו אויר אבללללללל המאורר יהיה בחוץהחסרונות שאם יש גריל של המארזזרימת תקטןהחלטה שלך
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אוקי תודה, זה מה שאני אעשה.יום טוב.נראה לא הבנת...ה-silent cat הוא silent catתרגום: ממש לא שקט..מניסיון..
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר נראה לא הבנת...ה-silent cat הוא silent cat תרגום: ממש לא שקט..מניסיון.. אז למה לא אמרת? עדיין לא קניתי... מה לקנותתתתתתתתתתת? :bash: :s07: :s05: תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.