עבור לתוכן

שאלה לגבי צורבי DVD ואיך הם מתפקדים עם צריבת CD

Featured Replies

פורסם

תראו אנשים.

דוד שלי קנה לא מזמן צורב DVD של LG דגם GSA-4165B

בסך הכל הוא מבסוט ממנו ואין לו טענות. עד שהוא נתקל בתופעה הבאה.

הוא צרב מספר דיסקים CD רגילים לעבודה. אצלו הם עובדים מצויין אבל שהוא עובר עם הדיסקים האלה ממקום למקום חלק לא מבוטל בכלל של כונני CD לא מצליחים לקרוא את הדיסק.

אחר כך הוא עשה נסיון וצרב את הדיסקים האלה מאותו דיסק שהיה בעייתי כביכול בעזרת צורב CD רגיל והכל הסתדר :nixweiss:

יש למישהו פה הסבר לנושא הזה?

פורסם

מה הנקודה שלך? שהדיסקים נהרסים בנסיעה?

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אני שואל אם מישהו נתקל בתופעה שצורבים CD בעזרת צורב DVD, אין תאימות מלאה לכלל כונני CD רגילים

פורסם

אני אישית לא נתקלתי בתופעה.

בחלט תופעה מוזרה, איזה כוננים לא הצליחו לקרוא אותם, אולי האשמה בהם.

פורסם
  • מחבר

תראה אני ממש לא יודע על איזה כוננים הוא ניסה בדיוק

מה שאני כן יודע שהוא ניסה על 5 כוננים. מתוכם עבדו רק 2

השאלה אם אנשים נתקלו בזה או שלא נתקלו בזה כי אף אחד פה לא צורב CD בכונן DVD

אני מתכוון לקנות את ה GSA-4167B של LG ואני חושש מהתופעה הזאת!

פורסם

השאלה אם אנשים נתקלו בזה או שלא נתקלו בזה כי אף אחד פה לא צורב CD בכונן DVD

אני צורב המון CDs בצורב DVD שלי (NEC ND3500), ואף פעם לא נתקלתי בבעיות בשום כונן CD.

פורסם

גם תלוי מאוד על איזה מדיות הוא צורב. יש לי 4120 כבר הרבה זמן. עוד לא נתקלתי בתופעה. אבל אני צורב על וורבטים\TY.

פורסם

גם וגם, תלוי בכוננים ובמדיות עצמן, אצלי למשל הצורב (לא DVD) מושבת סופית (זה חדשה btw כולם לבכות בבקשה), הוא פשוט כבר לא יכול לקרוא 99.9% מהדיסקים הצרובים שאני מכניס עליו, אין לו בעיה עם דיסקים מקוריים, והדיסקים שהוא לא קורא, נקראים יופי בנק שלי.

פורסם
:lol: אני מאמין שהוא עשה הרבה יותר בחייו ממה שמתכנניו תכננו
פורסם

:P

וגם החזיק מעמד דיי טוב, יש לי אותו איזה 3-4 שנים, בכלל לא רע (לא בא לי אפילו להוציא אותו מהמחשב, אולי אני מאוהב?)

פורסם
  • מחבר

גם תלוי מאוד על איזה מדיות הוא צורב. יש לי 4120 כבר הרבה זמן. עוד לא נתקלתי בתופעה. אבל אני צורב על וורבטים\TY.

אני לא חושב שהמדיות הם הבעיה. הרי הוא ניסה לצרוב את אותו הדיסק בעזרת אותם מדיות בצורב CD רגיל והבעיה נפתרה

פורסם

תלוי, אם הוא צרב על מדיות זיפט, יש כוננים שמסתדרים עם מדיות זיפט בסבבה ויש כאלו שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים