פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תראו אנשים. דוד שלי קנה לא מזמן צורב DVD של LG דגם GSA-4165B בסך הכל הוא מבסוט ממנו ואין לו טענות. עד שהוא נתקל בתופעה הבאה. הוא צרב מספר דיסקים CD רגילים לעבודה. אצלו הם עובדים מצויין אבל שהוא עובר עם הדיסקים האלה ממקום למקום חלק לא מבוטל בכלל של כונני CD לא מצליחים לקרוא את הדיסק. אחר כך הוא עשה נסיון וצרב את הדיסקים האלה מאותו דיסק שהיה בעייתי כביכול בעזרת צורב CD רגיל והכל הסתדר יש למישהו פה הסבר לנושא הזה?
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר אני שואל אם מישהו נתקל בתופעה שצורבים CD בעזרת צורב DVD, אין תאימות מלאה לכלל כונני CD רגילים
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אני אישית לא נתקלתי בתופעה.בחלט תופעה מוזרה, איזה כוננים לא הצליחו לקרוא אותם, אולי האשמה בהם.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר תראה אני ממש לא יודע על איזה כוננים הוא ניסה בדיוקמה שאני כן יודע שהוא ניסה על 5 כוננים. מתוכם עבדו רק 2השאלה אם אנשים נתקלו בזה או שלא נתקלו בזה כי אף אחד פה לא צורב CD בכונן DVDאני מתכוון לקנות את ה GSA-4167B של LG ואני חושש מהתופעה הזאת!
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים השאלה אם אנשים נתקלו בזה או שלא נתקלו בזה כי אף אחד פה לא צורב CD בכונן DVDאני צורב המון CDs בצורב DVD שלי (NEC ND3500), ואף פעם לא נתקלתי בבעיות בשום כונן CD.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים גם תלוי מאוד על איזה מדיות הוא צורב. יש לי 4120 כבר הרבה זמן. עוד לא נתקלתי בתופעה. אבל אני צורב על וורבטים\TY.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים גם וגם, תלוי בכוננים ובמדיות עצמן, אצלי למשל הצורב (לא DVD) מושבת סופית (זה חדשה btw כולם לבכות בבקשה), הוא פשוט כבר לא יכול לקרוא 99.9% מהדיסקים הצרובים שאני מכניס עליו, אין לו בעיה עם דיסקים מקוריים, והדיסקים שהוא לא קורא, נקראים יופי בנק שלי.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים וגם החזיק מעמד דיי טוב, יש לי אותו איזה 3-4 שנים, בכלל לא רע (לא בא לי אפילו להוציא אותו מהמחשב, אולי אני מאוהב?)
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר גם תלוי מאוד על איזה מדיות הוא צורב. יש לי 4120 כבר הרבה זמן. עוד לא נתקלתי בתופעה. אבל אני צורב על וורבטים\TY.אני לא חושב שהמדיות הם הבעיה. הרי הוא ניסה לצרוב את אותו הדיסק בעזרת אותם מדיות בצורב CD רגיל והבעיה נפתרה
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תלוי, אם הוא צרב על מדיות זיפט, יש כוננים שמסתדרים עם מדיות זיפט בסבבה ויש כאלו שלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.