עבור לתוכן

עזרה עם ראוטר 3COM

Featured Replies

פורסם

קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075.

אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'.

המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק...

מה אפשר לעשות?

דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור?

תודה רבה מראש....

פורסם

אז מה אתה אומר? שהאות לא יציב?

תנסה להוציא טלפונים אלחוטיים, מיקרוגלים, קירות בטון, מתכות מהדרך בין הראוטר לבין הכרטיס רשת.

תנסה להניע את החלקים כדי לראות איפה יש את האות הכי חזק.

אפשרות נוספת היא לקנות אנטנה חד צדדית/ להכין אחת/ לקנות אנטנה מסיבית יותר.

בשביל הצפנה תחפש WAP או WEP בהגדרות.

אל תשכח כל שבוע להחליף סיסמה.

פורסם

כל שבוע להחליף סיסמא? יש לו סודות גרעיניים במחשב?

פורסם

אז מה אתה אומר? שהאות לא יציב?

תנסה להוציא טלפונים אלחוטיים, מיקרוגלים, קירות בטון, מתכות מהדרך בין הראוטר לבין הכרטיס רשת.

תנסה להניע את החלקים כדי לראות איפה יש את האות הכי חזק.

אפשרות נוספת היא לקנות אנטנה חד צדדית/ להכין אחת/ לקנות אנטנה מסיבית יותר.

אין למתאם הזה אנטנה הוא מחובר ל USB. אבל אתה כנראה סובל מהפרעות נסה קודם להתחבר מקרוב, באותו חדר.

רק אחרי שתצליח להתחבר יציב תחשוב על Encription. אם תתרחק ושוב תסבול מהפרעות אתה פשוט רחוק מדי, שפר את מיקום הנתב (הגבהב או העברה למקום קרוב יותר)

פורסם
  • מחבר

שיפרתי קצת את המיקום של הראוטר ואם אני מחבר מאריכים לUSB אז אני מצליח להשיג קליטה טובה, תודה.

לגבי הencryption אני יודע איפה מגדירים את זה בראוטר אבל יש שם הרבה אפשרויות והעיקר לא הבנתי איך אני מגדיר את זה במחשב שמתחבר דרך האלחוט.

מישהו יודע להסביר??

פורסם

אם אתה מריץ את התוכנה של 3COM במחשב כדי להתחבר אז יש שם אופציה של Configuration ושם מגדירים את נתוני ה encription.

אם הווינדוס מתחבר אוטומטית אז תבחר תחת Network adapters את החיבור האלחוטי ושם בהגדרות תמצא את ה Encription.

בעניין הקליטה, אולי במקרה שלך היה מתאים יותר כרטיס PCI עם אנטנה חיצונית וכבל כך היית משיג קליטה טובה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים