פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אם אתם מחפשים משחק פעולה מולטיפלייר מהשורה הראשונה תנסו אתWOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY אני משחק בו כבר שבועות רבים ועדיין לא נמאס לי. משחק מעולה. והקטע הכי טוב הוא שהוא בא בחינם.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים אם אתם מחפשים משחק פעולה מולטיפלייר מהשורה הראשונה תנסו אתWOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY אני משחק בו כבר שבועות רבים ועדיין לא נמאס לי. משחק מעולה. והקטע הכי טוב הוא שהוא בא בחינם.חכה שיצא enemy territory : quake warsלפי הביקורות הוא יהיה מדהים
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים חזרתי ממנו עכשיו הגרפיקה מעולה, אהבתי איך שזורקים את הרימונים, משחק מעולה אני מצפה לו
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים Half life2:Aftermath למחשבCondemned:Crime originis [כבר יצא לXBOX360,עוד חודשיים יוצא למחשב...משחק פעולה-אימה חדש מבית MONOLITH-היוצרים של FEAR]STALKER [יוצא בסוף השנה...אם בכלל] למחשבPREY [יוצא בסוף השנה] למחשבDUKE NUKEM FOREVER-אני בטוח ששמעת עליו,ולאחרונה הוא סוף סוף קיבל תאריך יציאה רשמי וסופי!...עוד 4 חודשים אם אני לא טועהBLACK-לPS2 ולXBOX
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים יש כאן כל תאריכי יציאה של כל המשחקיםhttp://vgames.co.il/website/vgames_release_dates.asp?platform=main&searchDate=20%2F01%2F2006
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.