פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שלוםהיה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים.ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא).חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור).את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...)הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD!שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD?תודה לעוזרים
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר אבל הוא בכלל לא מצליח לזהות את הצורב.ואיך אני מג'מפר אותם?כבר שמתי את הDVD בתור MASTER ואת הצורב בתור SLAVE (בכך שחיברתי את הDVD באחרון ואת הצורב באמצעי)
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים יפה, חיברת אותם על הכבל, אבל כוננים מגיעים (בדר"כ) שהם מג'ומפרים על מאסטר, ככה שאחד מהכוננים עדיין יושב על מאסטר (לפחות כך אני מתאר לעצמי) ככה שבעצם שני הכוננים מג'ומפרים על מאסטר.... תסתכל מאחורי כל כונן, יש לך צ'ופצ'יק קטן שנמצא על אחד מהבאים:MA - מאסטרSL - סלייבCS - שיגלה לבד cable selectתעביר את הצ'ופצ'יק לאיפה שמתאים.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים יפה, חיברת אותם על הכבל, אבל כוננים מגיעים (בדר"כ) שהם מג'ומפרים על מאסטר, ככה שאחד מהכוננים עדיין יושב על מאסטר (לפחות כך אני מתאר לעצמי) ככה שבעצם שני הכוננים מג'ומפרים על מאסטר.... תסתכל מאחורי כל כונן , יש לך צ'ופצ'יק קטן שנמצא על אחד מהבאים:MA - מאסטרSL - סלייבCS - שיגלה לבד cable selectתעביר את הצ'ופצ'יק לאיפה שמתאים.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים תביא את הדגם, או תפעיל את ההגיון, זה כאלו חיבורים שאתה שם עליהם JUMPER שסוגר מעגל.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר סוף סוף מצאתי אותם!אז לחבר את העליון למאסטר ואת התחתון (האמצעי) לסלייב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.