עבור לתוכן

אתרי  Warez כן או לא?

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים פוטר מנכ"ל הד ארצי- מיקי טוניס. הסיבה הפסדי העתק של הד-ארצי. בחודשים ינואר עד יוני 2001 כ-10 מיליון ש"ח ומתחילת שנת 1998 מעל 50 מיליון ש"ח.אחת הסיבות העיקריות שניתנה להפסדים- פיראטיות.כידוע הד- ארצי , עומדת בראש קבוצת חברות העוסקות בתחום ההפקה, הייצור, וההפצה של מוצרים בתחומי המוזיקה הישראלית והלועזית, ספרים, קלטות וידאו ומו"לות אלקטרונית. לטענת הד- ארצי תעשית הפיראטיות בתחום התקליטורים המזויפים פוגעת בה קשה.

חלק נכבד ממקורות התוכנה הפיראטית (שכמובן מגיעים גם לתקליטורים מזויפים)הינם אתרים הנקראים Warez .האתרים הנ"ל מתמחים בהעלאת תוכנות כולל החדשות ביותר ומאפשרים לכל גולש להוריד את התוכנות למחשב שלו. אתרי Warez  לא גובים תשלום בגין הורדת התוכנה וכמובן לא משלמים למפיצי התוכנה.

מה דעתכם על אתרי Warez :

[poll]

[opt] אתרים מפירי זכויות יוצרים ועוברים על החוק.יש לנקוט בכל האמצעים על מנת לסגור אותם ולהעמיד את מפעילי האתרים לדין. [/opt]

[opt] לא מזיק שהאתרים מסוג זה קיימים.נכון שהם עוברים על החוק אבל בזכותם חברות התוכנה לא מפריזות במחירים שהן גובות.[/opt]

[opt] אין כמו האתרים הפיראטיים, אני חוסך כסף רב בזכותם .[/opt]

[opt]  מעולם לא שמעתי על האתרים האלה ???[/opt]

[/poll]

תגובות והערות יתקבלו בברכה.

פורסם

שכחת להוסיף עוד אפשרות

"אין קשר לאתרי Warez סתם סיבה לתרץ את ההפסדים"

הרי המחיר שגובים עבור דיסק מוסיקה הוא פשוט מוגזם!!

שיורידו מחירים = ימכרו יותר = ירוויחו יותר

עכשיו אני מוכן להתקפות :smoke:

פורסם

אני לא יודע בקשר למוסיקה, אבל במשחקי מחשב זה לא תלוי ספציפית בהם...

הם קונים את זה בחו"ל, והמחירים בין הארץ לחו"ל דיי דומים..

רק חבל שאת הרווח שלהם הם עושים מקופסאות ה-DVD המחורבנות שהם מוכרים מהם משחקים...

וזאת הסיבה היחידה שיותר אני לא קונה משחקים משום מקום חוץ מפריק, או פשוט מחו"ל...

פורסם

כמה שקשה לי להגיד את זה אבל הם צודקים....

אתרי Warez מהווים נזק לתעשיית הבידור ואין תירוץ שבעולם שבגללו נוכל אנחנו המשתמשים לתרץ שימוש/הורדה/צריבה לא חוקית! (וכותב את זה מי שיש לו אוסף של 140 דיסקים של Mp3 :-/ )

דעתי די חצויה בנושא.....

פורסם

אף אחד לא משתמש באתרי WAREZ...

pubs is the way to go ;D

פורסם

חסרה לך אפשרות של:

"אתרי WAREZ זה פשוט חרא כי הלינקים אף-פעם לא עובדים"

פורסם

u right it reely hurt the companys but with my pocket i cant even buy 1 game in half year

if they put almost evrey game in 50-70 nis they will get double then what they get right now

and u right warez it's sucks cuse until u find good sites(that actually work!!!!) u get mad from all of the pop up

פורסם
חסרה לך אפשרות של:

"אתרי WAREZ זה פשוט חרא כי הלינקים אף-פעם לא עובדים"

and u right warez it's sucks cuse until u find good sites(that actually work!!!!) u get mad from all of the pop up

בשבילכם, אני אחזור על זה שוב:

פורסם

pubs is the way to go  ;D

אני איתך! אבל זה עדיין נקרא warez... זה פשוט warez שבאמת שעובד בניגוד לאלפי אתרים עם לינקים שבורים.

פורסם

וגם אין popups של פורנו ;D

פורסם

באתו הקשר :

אתרי הקארקרים הם האתרים היותר שימושים - המון תוכנות לנסיון של שבוע

וכאלה בלי בעיה מפצחים.

לדוגמא לכל מי שיש צורב בטוח שיש לו את cd clone

את התוכנה הוא הוריד בצורה חוקית אבל מי מבניכם באמתשילם על התוכנה!?

אף אחד, נראה לי שאפילו אנקודר לא.

אתרי וארז זה אחלה דבר, אבל שיהיה לחלק גדול מהאוכלסיה פס רחב זה יהיה ממש אפקטיבי,

עם 56 הנוכחי שלי, אני ממש לא משתמש בוארז!

אם לכולם יהיה כבלים או dsl אז כל אחד יוכל להעלות משחקים תוכנות וקבצי iso לצריבה

אחלה דבר.

(אל תתנו לי שטויות של אנחנו פוגעים בתעשית המוזיקה כי הם פשוט גנבים, ששלומי שבת הוצייא דיסק ב 29 שקל אני הערכתי יכולתי לצרוב מחבר - אבל קניתי כי זה היה במחיר הוגן, ולא במחיר של 80 או 90 שקל!!!

פורסם

(אל תתנו לי שטויות של אנחנו פוגעים בתעשית המוזיקה כי הם פשוט גנבים, ששלומי שבת הוצייא דיסק ב 29 שקל אני הערכתי יכולתי לצרוב מחבר - אבל קניתי כי זה היה במחיר הוגן, ולא במחיר של 80 או 90 שקל!!!

ולמה סט זאביק רווח ל-DVD שכולל חגיגה בסנוקר, צ'רלי וחצי ופעמיים בוסקילה עולה איזה 250 ש"ח ?!

אומנם הוא המלך, אבל לא צריך להיסחף... :-/

נ.ב.

לא סגרת את הסוגריים...

פורסם
  • מחבר

באתו הקשר :

אתרי וארז זה אחלה דבר, אבל שיהיה לחלק גדול מהאוכלסיה פס רחב זה יהיה ממש אפקטיבי,

אחלה דבר.

אתרי warez הם אחת הסיבות העיקריות למחירים הגבוהים של תוכנות.לחברות התוכנה אין ברירה, כדי להרוויח הן חייבות לפצות את עצמן על פגיעת הפירטיות ברווחיותן והפתרון- מחירי תוכנה גבוהים יותר.

כשיהיה פס רחב לכל גולש אינטרנט אתרי warez כמעט יעלמו. הסיבה פשוטה, חברות התוכנה לא ימכרו יותר תוכנות בחנויות אלא רק זמן שימוש באמצעות האינטרנט.תרצו לשחק בdeus ex 3 (דילגתי על 2 מכיוון שכל הסיפור לא יתרחש בקרוב) אין בעיה תמורת X דולר לשעה תוכלו לשחק כמה שתרצו על שרת משחקים .

פורסם

לדוגמא לכל מי שיש צורב בטוח שיש לו את cd clone

את התוכנה הוא הוריד בצורה חוקית אבל מי מבניכם באמתשילם על התוכנה!?

אף אחד, נראה לי שאפילו אנקודר לא.

א)זה ענקודר, עם ע'

ב)חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה, ביום שענקודר יקנה תוכנה אני ארוץ ערום בראש חוצות ואצעק שהמשיח הגיע

אחלה דבר.

תתפלא. לי יש 56 ובחופש הורדתי בקצב מטורף. עכשיו אני כמעט לא מוריד שום דבר כי אין לי זמן לזה אבל בעקרון, זה ממש לא משנה איזה חיבור יש לך...

אגב, כבלים או DSL זה ממש, אבל ממש, לא פס רחב.

ולסיכום:

אומנם הוא המלך, אבל לא צריך להיסחף...

::)

פורסם

ב)חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה, ביום שענקודר יקנה תוכנה אני ארוץ ערום בראש חוצות ואצעק שהמשיח הגיע

מה גורם לך להגיד דבר כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים