עבור לתוכן

סקר שביעות רצון מרמקולים 2.1 הדגמים הכי נפוצים עד 1200 ש"ח

איזה מן הרמקולים הוא הכי נוח לשימוש? הכי ידידותי? הכי חזק? הכי איכותי? ומביא את התמורה הכי טובה לכסף 1,315 הצבעות

1. 1. איזה מן הרמקולים הוא הכי נוח לשימוש? הכי ידידותי? הכי חזק? הכי איכותי? ומביא את התמורה הכי טובה לכסף

• JBL-ENCOUNTER 2.1
    • SoundStick Harman-Kardon 2.1
    • JBL – CREATURE II 2.1
    • CREATVE I-TRIGUE L3500
    • 4121 Altec Lansing
    • Z3 Logitech

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום רב.

אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1)

הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל.

וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

פורסם

אני מכיר רק קריאטיב ינספייר 2500 שעולים 300 שקל והם אחלה

פורסם

הכי טובים זה האלטק...

פורסם
  • מחבר

לי זמנית יש בכלל creative sbs370 2.1 בינתיים זה מספיק...

אבל מכיוון שיש ברצוני להשתדרג וגם יש כאלה שתמיד שואלים מידע לגבי הרמקולים האלה אז למה לא לעשות סקר ובמקום שכל פעם מישהו יישאל פשוט התשובות תהיינה כתובות כבר לא ככה?

פורסם

לי יש את...Creative I-Trigue 2.1 3600 ואני מרוצה מאוד. למישחקים, לסרטים, וגם למוזיקה.

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שהצביעו תודה רבה...

וכל האלה שלא הצביעו אני אשמח אם תצביעו ותכתבו דעתכם

פורסם

אין תמורה לכסף לדעתי ברמקולים יקרים למחשב.עדיף כבר מערכת בחלקים שעדיפה פי כמה.

פורסם

Evman007 אני מסכים שמערכת חלקים עדיפה השאלה היא כמה היא עולה?

ברשותי דגם שלא נמכר בארץ Klipsh promedia 2.1 המערכת עלתה לי 140$.

שמעתי בארץ כמה מערכות באותו המחיר האחרונה הייתה של הרמן קרדון, ובמילה אחת ליד הקליפש מדובר בזבל אין תמורה לכסף פשוט כול רמקול למחשב שתיקנה בארץ שווה חצי בארה"ב והמחיר שלו שם מראה מה הוא באמת שווה.

אולי בחלק מרמקולים באמת אפשר להשיג תמורה במיוחד בכאלה בתקציב נמוך שם ההפרשים במחיר זניחים יותר.

עדיין לא שמעתי מערכת 2.1 טובה כמו הקליפש וזה למרות שיש לי חרא כרטיס קול על המחשב וחרא אקוסטיקה בחדר קטן שממש לא מסתדר עם העוצמה שלהם.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאין מערכת טובה כמו הקליפש...

אבל הדעה הזאת אובייקטיבית?

וEvman007 ברמקולים גדולים ואמיתיים של מערכת בחלקים יש מגנט מה שלא כל כך מסתדר עם מסכי crt (כן כן אני יודע זה כבר לא שווה...)

פורסם

לא אמרתי שאין מערכת טובה כמו הקליפש, מה שאמרתי הוא שבמחיר שהיא נקנתה לא ניתן להשיג בארץ מערכת באותה רמה.

מערכת 2.1 באותה רמה תעלה בארץ יותר מ1200 ש"ח.

פורסם
וEvman007 ברמקולים גדולים ואמיתיים של מערכת בחלקים יש מגנט מה שלא כל כך מסתדר עם מסכי crt (כן כן אני יודע זה כבר לא שווה...)

באמת? מאיפה הבאת את השטות הזו? לרוב הרמקולים בימינו יש סיכוך מגנטי כך שאין בעיה. גם לאילו שאין, השדה המגנטי שלהם לא נקלט ממרחק גדול. הצבתי הרבה רמקולים אמיתיים במרחק של פחות ממטר מהמסך ולא היו עיוותים מעולם.

זה לא צריך להיות השיקול של האם לקנות מערכת אמיתית או קופסאות אשל מנגנות

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שמע אתה גם קונה רמקולים ב-1200 שקל (שבמושגים של אודיו לקולנוע ביתי אסור לשמוע בזה מחשש לטומעה)ואתה גם רוצה סיכוך?

לפי דעתי מחשב לא צריך משהו מטורף יותר מ"קופסאות אשר מנגנות..."

ובגלל זה אני עושה את הסקר על הרמקולים האלה ולא על מערכת של Cerwin Vega

פורסם

אתה מדבר על מערכות 2.1 שחוץ מלעשות בומים ושריקות לא יודעים כלום ואתה משווה בכלל למערכת אמיתית? יש גם רמקולים זולים עם סיכוך נגד מגנטיות. זה לא להמציא את הגלגל מחדש. אולי לדעתך לא צריך משהו מעבר לקופסת אשל, אבל אם באותו המחיר תשיג משהו שיישמע הרבה יותר טוב, אז למה לא? זה כבר לא עניין של צורך, אלא עניין של כדאיות.

תתפלא, אבל עם סבלנות ושכל ישר, ב-1200 שקל אפשר למצוא מגבר סטריאו טוב וזוג מדפיים נחמד משוק היד שנייה שאולי לא יתנו באס כל כך בוטה, אבל ישמעו הרבה יותר טוב ויהיו הרבה יותר מעודנים. כבר סיפרתי בפורום הזה לא פעם על אותו החבר שלי שרכש ממני זוג רמקולים משומשים של מורל ב-800 שקלים יחד עם כבלים, ורכש מגבר משומש של סנסוי (מהזמן שבו הם היו חברה אמיתית) ב-500 שקלים. הבן אדם לא יכול להיות מאושר יותר, המערכת נשמעת מעולה.

אנשים לא מבינים דבר חשוב אחד. קופסאות האשל המנגנות אולי טובות במחירים של 800 שקלים גג מהסיבה הפשוטה שאין מתחרים משוק הסטריאו הרציני. אבל ברגע שמגיעים לסכומים אמיתיים, באיזור ה-4 ספרות מערכות סטריאו אמיתיות הן פשוט הרבה יותר טובות בכל דבר שקשור למוזיקה. היופי והבאס המוגזם הם מעולים לפוזה. ובהחלט יש אנשים שנהנים מזה. אבל מי שמחפש מערכת בשביל לשמוע מוזיקה, ולא לשחק עם הכפתורים היפים של הקונסולת בקרה, אין תחליף לרמקולים אמתיים עם נפח ואלמנט שיודע לשחזר תחום ביניים נכון, שהוא התחום החשוב ביותר והקשה ביותר לשחזור נאמן.

ד"א, סרווין ווגה הם ממש לא מערכות נחשבות, בטח שלא במחיר שלהן, ועוד יותר בטח שלא עם התמחור שלהם בארץ. הרמקולים האילו מעולים למי שעושה מסיבות בבית ושובר את הקירות, אבל למוזיקה קצת מעבר לזה הם לא מתאימים. מה גם שהמחיר של רמקול שלהם שבחו"ל עולה גרושים, מגיע בארץ למחיר של סטים טובים הרבה יותר.

אתה רוצה להמשיך ולהתדיין בנושא? סבבה. אתה יכול להיות בטוח שעם הניסיון שיש לי בתחום יש לי לא מעט להגיד. בסופו של דבר, מערכות לא קונים לפי היופי ולא שום דבר אחר, קונים רק לפי איכות הקול. זו גם הסיבה שאני הצבעתי בסקר הזה ל-JBL (לא הקריטורס) כיוון שהם לא מגיעים לסכום של מערכת אמיתית, אבל נשמעים טוב מאוד למחירם, ונותנים בהחלט צליל יפה. לא עושים רוח ולא מנסים לשחק אותה "אודיופילים", אלא רק נשמעים יפה ומהנים (שלא כמו רוב האנשים פה, אני שמעתי את כל המערכת כמעט שצויינו בסקר- ולכן אני נותן דעה אובייקטיבית לא לפי שם החברה או איך המערכת נראית, או הנתונים, אלא לפי דבר אחד חשוב, הצליל). זו המערכת היחידה שמשלבת צליל טוב עם ערך טוב יחסית לכסף בתקציב הנתון (או לפחות העדיפה מכל המתחרים).

Anatoli.

פורסם

רושוס אין מה לעשות הבנאדם צודק, לא שווה לקנות מערכת 2.1 בסכום ארבע ספרתי כי פשוט לא קיימת מערכת כזאת שבאמת שווה תכסף.

כול המערכות האלו נמכרות פי 2 מהמחיר שלהם בחו"ל שזה אומר פי 2 מהשווי האמיתי שלהן בשום מצב הן לא יעמדו מול מגבר וזוג מדפיים טוב ואפילו המערכת שלי שנחשבת למצויינת לא תעמוד במבחן הזה.

טוב היא עלתה 600 שקל אז אני לא חושב שניתן למצוא שילוב מגבר+מדפיים בתקציב הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על מערכות שהשמיעה בהם היא לא לפוצץ את האוזניים אני גם מדבר על מערכות שכל המטרה שלהם היא להוצאי סאונד איכותי ובאותה מידה במחיר זול...

אם הייתי שואל לגבי מערכות 2+מגבר אז הייתי שואל עליהם והנושא פה הוא הרמקולים האלה...

וגם לי יש בתחום הזה לא מעט ידע..

עבדתי בעבר זמן מכובד בחברת הגברה(צמצומים....)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים