עבור לתוכן

שאלה לגבי הסטיקי

Featured Replies

פורסם

הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN.

האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!

פורסם

ראשית אפשר לקבע IP ספציפי לכל מחשב בשרת ה DHCP. זה יחסית פשוט לביצוע ואם אתה לא מסתדר בטוח שיוכלו לעזור לך כאן אם תביא דגם.

שנית, אם אתה בעבודה ואם יש כבר שרת DHCP סביר שזה ראוטר או איזה Server יעודי.

למה אתה צריך לחלוק אינטרנט בצורה כזו ??? הפתרון המוצע שם נועד כדי לחסוך כמה שקלים על ראוטר למשתמש ביתי פשוט וצנוע.

או שתשתמש בראוטר הקיים בעבודה או שתכניס ראוטר שיוכל לתת שירות לכל המשרד.

פורסם

בכל מקרה, כל הגדרת רשת שכזו נועשה למי שיש לו סמכות לעשות הגדרות רשת. אם זה ביית אז מן הסתם אין בעייה, אבל אם אתה בעבודה ויש רשת, אז במילא יש מישהו שאחראי עליה ככה שזה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

לאט לאט חברה...תקרא את ההודעה:

• אין לי שום כוונה לשנות פרומיל במחשב של העבודה (הלפטופ T42)
  • אפשר לעשות מה שרוצים במחשב של הבית, כי הוא שלי כמובן, כלומר להגדיר Workgroup או Domain
  • המטרה היא להעזר החשב הביתי כשרת ובלפטופ (שיש לו כבר WIFI) כמחשב לקוח כל זאת בעזרת הוספת כרטיס WIFI, PCI או USB למחשב הביתי (שרת) ולשנות את ההגדרות כדי ליצור רשת ADHOC

האם זה אפשרי עם הלפטופ של העבודה ואיך?

פורסם

הבנתי. זה אפשרי בתנאי שכרטיס הרשת האלחוטי של הלפטופ תומך בADHOC ובתנאי שתקנה למחשב השרת כרטיס רשת אלחוטי שתומך בADHOC.

פורסם
  • מחבר

הוא תומך ואני גם אקנה כרטיס שיתמוך..יש לך המלצות לככטיס? האם כדאי USB או PCI? האם כדאי לשים אותו בממ"ד או בסלון?

מה הטווח קליטה של WIFI?

פורסם

עצה אחת לי לך, תעשה מה שאתה רוצה עם ה Laptop רק אל תוציא אותו מ Domain ותשים אותו ב workgroup זה לא טריוויאלי בעיקר אם ברשת בעבודה יש למחשב שלך כל מיני פרופילים ברשת.

אני עשיתי את זה עם מחשב דומה (הוציאתי מ domain ל workgroup ) והיו צריכים התערבות של Admin כדי לאפס לי את הפרופיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים