פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אני חייב קוד ב-PHP שיפתח לי קישור בחלון חדש.. אני יודע תקוד ב- HTML אבל אותו קוד לא פעול ב-PHP.. אין לי מושג למה.. אם מישהו יכול להסביר לי.. תודה תודהה לעוזרים..
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אם אתה יודע את הקוד ב-HTML(אתה בטח מתכוון ל-JS) אז למה שלא תעשה לו פשוט echo?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר אם אתה יודע את הקוד ב-HTML(אתה בטח מתכוון ל-JS) אז למה שלא תעשה לו פשוט echo?אני לא מבין ב-PHP כל כך אני יותר מתעסק ב-HTML .. אז אתה יכול לפרט קצת יותר ? להסביר איך לעשות ..
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר echo 'html code here'; אוף.. אני לא מצליח.. ??? תראה זה חלק ממערכת העלאת קבצים, זה הקטע שמקבלים את הכתובת אחרי שאתה מעלה קובץ.. אז אני רוצה שאם ילחצו על הכתובת זה יפתח בחלון חדש ואני לא מצליח לסדר את זה.., שמתי בקוד הזה את מה שאמרת לי עם ה-echo וזה לא פועל.. אתה יכול לסדר לי ואני יראה? זה הקוד: <tr> <td align='center'><b><font size='2' face='Arial'>הכתובת שלך היא:</font></td></tr></b> echo '<td align='center'><a target="_blank href='file/$test'>'; <font size='2' face='Arial' color='#000000'> http://www.www.www/file/$test</font></a></td> </tr> תודה לעוזרים
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר בבקשה תלמד את הבסיס של שפת PHP ו-HTML, כי אתה אפילו לא בכיוון... אני בינתיים מתכנת HTML רק עם תוכנות. אני עכשיו לומד #C יותר מאוחר אני ילמד יותר על תכנות אתרים.. HTML, PHP,ASP.... מה שאני יודע עכשיו על HTML, ו-PHP זה רק מלימוד עצמי בלבד... ואני לא מקצועי בתחום.... שתבינוו...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים ואיך אתה חושב שכולנו למדנו PHP אם לא מלימוד עצמי?בניגוד לשפות אחרות, הדוקומנטציה של PHP היא פשוט מצויינת.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר ואיך אתה חושב שכולנו למדנו PHP אם לא מלימוד עצמי?בניגוד לשפות אחרות, הדוקומנטציה של PHP היא פשוט מצויינת.מה אתה רוצה רק התחלתי עם זה......
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים לא רוצה כלוםאני רק מסביר לך שיש אתרים פשוט מצויינים שיסבירו לך PHP מ-א' ועד ת' הרבה יותר טוב מאשר מה שאנחנו יכולים לתת לך פה בפורום
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר ואיך אתה חושב שכולנו למדנו PHP אם לא מלימוד עצמי?בניגוד לשפות אחרות, הדוקומנטציה של PHP היא פשוט מצויינת.אבל אני רק התחלתי עם זה......מה אתה מצפה שאני ידע את הכל ביומים.?!
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר לא רוצה כלום אני רק מסביר לך שיש אתרים פשוט מצויינים שיסבירו לך PHP מ-א' ועד ת' הרבה יותר טוב מאשר מה שאנחנו יכולים לתת לך פה בפורום טוב אבל רק רציתי משהו קטן שסתם הסתבכתי איתו.. אני ינסה ללמוד מאתרים.. ותודה בכל זאת
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אתה צריך לעשות משהו כזהecho '<script language="JavaScript">';echo 'window.open(כאן להכניס פרמטרים יותר מידע על הפונקציה אתה תוכל למצא בכיף באינטרנט)';echo '<script>';זה בגדול הקוד בשביל ליפתוח חלון נפרשאבל באמת כדי שתלמד טוב php html ולא פחות חשוב dhtml שזה אומר בעיקר JavaScript ו Css ותפעיל את הסקריפטים של הJavaScriptבהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.