פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אני מנסה לצרוב דיסק מידעבשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלהכאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר ניסית אולי לצרוב עם מדיות אחרות?ניסיתי לצרוב עם קובץ אחר וזה כן הצליח מה שמביא אותי לשאלה הבאה:איך אפשר לדעת לפני צריבה אם הקובץ בר-צריבה , ומאיזה סיבות הוא לא בר-צריבה?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים דבר ראשון אין דבר כזה קובץ שהוא לא ניתם לצריבה. מה שיש לך זה תקלה כלשהיא. בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות SIMULATION לפני שאתה צורב.תוודא שהצורב מוגדר בDMA, גם DEFRAG אף פעם לא מזיק, תסגור את כל התוכניות ברקע, ותנסה את הצורב במחשב אחר.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר דבר ראשון אין דבר כזה קובץ שהוא לא ניתם לצריבה. מה שיש לך זה תקלה כלשהיא. בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות SIMULATION לפני שאתה צורב.תוודא שהצורב מוגדר בDMA, גם DEFRAG אף פעם לא מזיק, תסגור את כל התוכניות ברקע, ותנסה את הצורב במחשב אחר.העובדות הן שקובץ מסוים לא הצליח להצרב וכל פעם שהצריבה הגיע אליו התקבלה הודעת data reading error בעזרת cdrw בודדתי את הקובץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.